Οι Rosebleed στο 1ο EUROCK MARATHON!


Οι Rosebleed με χαρά ανακοινώνουμε πως μας επέλεξαν να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στον πρώτο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό-μαραθώνιο rock μουσικής (1st Eurock Marathon). Μέσα από 252 μπάντες που δήλωσαν συμμετοχή από όλη την Ευρώπη 8 θα παίξουν στην τελική φάση του διαγωνισμού που για πρώτη χρονιά φέτος θα διοργανωθεί στο στάδιο του Tae kwon Do στην Αθήνα. Σας περιμένουμε όλους στις 29 Οκτωβρίου, ψηφίζει και το κοινό γιαυτό χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας! Σας ευχαριστούμε όλους προκαταβολικά!!!

ROSEBLEED


EUROCK MARATHON!

Το όνομα που θα σας ακολουθεί!
Στις 29 Οκτωβρίου του 2011 στην Αθήνα, σας περιμένει ένα δυνατό φεστιβάλ με πολλή ροκ ζωντανή μουσική και σούπερ διάθεση!

Όποιος αγαπάει τη ροκ και θέλει να είναι μέσα σε ότι πιο καινούργιο υπάρχει, δεν πρέπει να το χάσει!
Αναρωτιέσαι περί τίνος πρόκειται?

Στο Eurock Marathon συναντώνται ροκ συγκροτήματα από όλη την Ευρώπη, σε έναν μουσικό διαγωνισμό για ανερχόμενους επαγγελματίες του είδους.
Μέσα από την ψήφο του κοινού και της επιτροπής εκλέγονται τρεις νικητές.

Σαν highlight, διάσημοι Guest Stars θα δώσουν τη δική τους συναυλία μετά το τέλος του διαγωνισμού.
252 συγκροτήματα συμμετείχαν συνολικά στον 1ο Eurock Marathon, 58 πέρασαν στην προκριματική φάση, 8 θα πάνε στον τελικό.
Οκτώ θα είναι τα συγκροτήματα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα τον Οκτώβριο για να διαγωνιστούν ζωντανά μπροστά σε κοινό και επιτροπή και να διεκδικήσουν ένα από τα βραβεία και φυσικά μεγάλη προβολή μέσα από τα ευρωπαϊκά media.

Οι 8 που επιλέχτηκαν:
SAMARAH Germany
STEREOVERVE Austria
MAXIMUM POWER Bosnia
SINGLETON Ukraine
NOTE TO AMY Holland
KIRMIZI Turkey
EMBASSY Czech Rep.
ROSEBLEED Greece