Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος & Sleeping Band live @ KOO KOO (30/9/2011)

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ?
Πάμε Κοο - Κοο με τον
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ

Η τελευταία παράσταση του καλοκαιριού την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου!

Περιοδεύαμε, είδαμε, τραγουδήσαμε, ταλαιπωρηθήκαμε, γελάσαμε, βριστήκαμε, χαρήκαμε και τώρα… επιστροφή στην κρίση!... δεν πτοούμαστε όμως!!! Η μουσικοθεατροπαρανοϊκή συναυλία του καλοκαιριού καταλήγει στην μουσική σκηνή του Κοο-Κοο για την τελευταία της παράσταση!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” προ(σ)κάλεσαν το κοινό να μπει μαζί τους στον κύκλο και τραγούδησαν όλοι μαζί κοιτώντας τα αστέρια στην παραλία και όχι μονό.

Κάπως έτσι, εκεί που ο Βob Marley με τον Μάνο Χατζιδάκι παίζουν κουκλοθέατρο και ο Μάρκος Βαμβακάρης συναντά τον Βασίλη Τσιτσάνη, ο “άνθρωπος ορχήστρα” και οι “Sleeping Band” επεμβαίνουν. Αλλάζουν ήχους και ρυθμούς και μπλέκουν ευχαρίστα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο cd του με τίτλο “Ένας τρελός”, που σύντομα θα αποβιβαστεί στα δισκοπωλεία.
Μαζί με τον Αλκιβιάδη στο βιολί, το μαντολίνο, την κιθάρα, το τρομπόνι, το μπαγλαμά και τις φυσαρμόνικες, παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν, ο Γιώργος Λαγογιάννης στο πιάνο, ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης στο φλάουτο και το σαξόφωνο, ο Γιώργος Γκαραβούνης στα κρουστά, ο Λευτέρης Βαρθάλης στο μπάσο και ο Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι, την κιθάρα, το μαντολίνο και τον μπαγλαμά.

Για τις ανάγκες της παράστασης δανείζουν τις φωνές τους, η Αναστασία Κατσιναβάκη, ο Δήμος Μαμαλούδης, ο Σπύρος Δουκέρης η Νεφέλη Παπαδερού η Εβελίνα Παπούλια και η Κατερίνα Παπουτσάκη .
Την τεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει αναλάβει ο Σπύρος Δουκέρης, Την ηχοληψία ο Δημήτρης Τσοπάνης ενώ τα φωτά μας άλλαξε ο Περικλής Μαθιέλλης.
Πάμε Κοο Κοο λοιπόν και σας καλούμε στην γιορτή μας την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 22:30.

ΥΓ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 – ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΙ – “H ΕΚΔΙΚΗΣΗ”

Kookoo
Ιακχου 17, Γκαζι
210 3450930, 6933331003
Athens, Greece
Ώρα έναρξης : 22.30
Γενική Είσοδος 12€ με ποτό!

www.alkiviadis.gr http://www.facebook.com/pameparalia 4.live.info@gmail.com