Ο Matt Elliott ζωντανά στην Αθήνα στις 23 Οκτωβρίου!


Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τον:

Matt Elliott


Κυριακή 23 Οκτωβρίου @ Six d.o.g.s
Είσοδος: €12 (τα πρώτα 100 εισιτήρια της προπώλησης) | €15 (γενική είσοδος)
Πόρτες: 21.00 | facebook link
Opening act: Tango With Lions (solo)
Σημεία προπώλησης:
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 - εντός στοάς) | Ticketpro.gr | Eve​ntbrite.com

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ξαναειδωθεί με μία από τις πιο ιδιαίτερες αγάπες του. Ο αυθεντικότερος ίσως μουσικός της σκηνής του Bristol, ο θαρραλέος εξερευνητής του μοντέρνου ρομαντισμού και μελαγχολίας, ο επιδραστικότατος και μοναδικός songwriterMatt Elliott, θα επισκεφθεί την Αθήνα και το Six d.o.g.s εκπληρώνοντας την υπόσχεσή που έδωσε στους οπαδούς του για μια συντομότατη επιστροφή.
Από τις πρώτες καθαρά προσωπικές του δουλειές ως The Third Eye Foundation στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, έως και τις σύγχρονες dark folk αναζητήσεις του, ο Matt Elliott πάντα προτιμούσε να πιέζει τα όρια της δημιουργικότητάς του - με μοναδικά αποτελέσματα. Μέσα στην εκπληκτική σειρά από κυκλοφορίες του, θα βρει κανείς στιγμές βαθιάς και ειλικρινούς εξομολόγησης συναισθημάτων σκοτεινών και έντονα προσωπικών - αυτή του η καλλιτεχνική συνέπεια άλλωστε του χάρισε την αναγνώριση του Τύπου και του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου, καθώς και τον θαυμασμό που απολαμβάνει από χιλιάδες οπαδούς παγκοσμίως.
Την εμφάνιση του Matt Elliott στην Αθήνα, έχει αναλάβει να προλογίσει η Κατερίνα των Tango With Lions, σε μια ειδική solo εμφάνιση με την συνοδεία μόνο μιας κιθάρας κι ενός πιάνου.
Τα πρώτα 100 εισιτήρια θα διατεθούν προς 12 ευρώ και η γενική είσοδος 15 ευρώ.

Links www.thirdeyefoundation.com | www.myspace.com/kaschialoveslions www.sixdogs.gr