ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ @ ΣτΝ Κεντρική Σκηνή 12/10/2011

ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ «ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ»
για ΜΙΑ ΜΟΝΟ παράσταση στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.

Το συγκρότημα «ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ» επιστρέφει με τον εξαιρετικό δίσκο «ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ» και τον παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου την Τετάρτη 12 Oκτωβρίου.
Ακολουθώντας τον δύσβατο και όμορφο δρόμο της ανεξάρτητης ελληνικής σκηνής, Οι «ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ» καλούν όλους τους φίλους και όχι μόνο, σε ένα ιδιαίτερο live το βράδυ της Τετάρτης. +++Την συναυλία θα συνοδεύουν προβολές βίντεο, δημιουργίας του συγκροτήματος.

**Special guest της βραδιάς θα είναι ο Κύριος Κ. «γιατί μαζί του νιώθουμε σαν στο σπίτι μας»

Στα τύμπανα ο Γιώργος Λιβαδάς, στο μπάσο ο Κωστής Βήχος και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Αλέκος Βουλγαράκης.

www.dramamini.gr

Σταυρός του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 35-37
Τηλ. 210-922.69.75
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

"ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ"
Ακρως εναλλακτικά και σύγχρονα τραγούδια με δουλεμένους στίχους και ενορχήστρωση. Ένας δίσκος με συμπαγές concept, όπου ο εσωτερικός κόσμος συνυπάρχει και αλληλεπιδρά με τον έξω κόσμο. Τραγούδια άλλοτε ψυχαναλυτικά, άλλοτε κοινωνικά, άλλοτε ρομαντικά, ξεκινούν από το ξημέρωμα και φτάνουν στη νύχτα, ξεδιπλώνοντας τον ψυχισμό του ανθρώπου που μπορεί ακόμη και να μεταβάλλει τον χώρο και τον χρόνο.
Πυρήνας αυτού του εγχειρήματος, τα δύο αδέρφια Γιάννης και Χάρης Μιχαηλίδης που έγραψαν τους στίχους, τη μουσική, και υπογράφουν την ενορχήστρωση, το artwork, την ηχοληψία, την μίξη, το mastering, και την επιμέλεια της παραγωγής. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την δική τους, ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία «STEREO» και περιέχει 2 CD και DVD. Στο DVD περιέχονται 4 video clips σε σκηνοθεσία των ιδίων, ένα acoustic live project, και μια ταινία - ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο «ΝΕΦΗ», που έχει ως θέμα τα χωριά που ερημώνουν, την μοναξιά των ηλικιωμένων και όπου συν τοις άλλοις διαβάζονται ποιήματα του Γιάννη Μιχαηλίδη από την πρώτη του ανέκδοτη ποιητική συλλογή.

Με την κυκλοφορία του δίσκου εγκαινιάζεται και το site www.dramamini,gr όπου μπορείτε να ανατρέξετε για οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από το συγκρότημα και απ’ όπου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τραγούδια σε μορφή mp3 καθώς και το soundtrack της ταινίας. Από το e-shop της ιστοσελίδας μπορείτε να παραγγείλετε τον δίσκο σαν φυσικό προϊόν ή να τον κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή.

Παράλληλα οι «ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ» εξελίχθηκαν σε μια δημιουργική ομάδα που ασχολείται με την παραγωγή εικόνας και ήχου (Επιμέλεια παραγωγής, ενορχήστρωση, μίξη mastering, artwork, video clips). Συνεργάτες και φίλοι τους, ο Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Μύρωνας Στρατής, Ζακ Στεφάνου, Κος Κ., Άγριες Φράουλες. Δείγματα της δουλειάς τους μπορείτε να ακούσετε και να δείτε στο site του συγκροτήματος.
Έπεται συνέχεια..