Κυκλοφόρησε ο 2ος δίσκος των La Bruja Muerta με τίτλο "Ο Χειμώνας"

Στα τέλη του περασμένου χειμώνα, στα τελευταία κρύα του Φλεβάρη, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album “Tα λόγια που κυκλώσαν το σκοτάδι”, ένα διπλό CD με εντελώς νέο ήχο. Και τώρα στα πρώτα κρύα, της ίδιας χρονιάς, αρχές χειμώνα, παρουσιάζουν τον “Χειμώνα” τους. Ένα CD που μας βάζει ακόμα πιο βαθιά μέσα αυτό τον κόσμο της νεκρής μάγισσας, της Bruja Muerta, του project που οραματίστηκαν ο B.D.Foxmoor των Active Member και ο Jamoan , κιθαρίστας και όχι μόνο του γκρουπ. Σε όσους παρακολουθούν την δισκογραφική δραστηριότητα του B.D.Foxmoor θα διαπιστώσουν ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή.
Το cd κυκλοφορεί από το label Imantas και την 8ctagon στις 27/10 σε ειδική έκδοση (σημειωματάριο + cd) στη τιμή των 15 ευρώ.

Για όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν, η διάθεση γίνεται μόνο από το δισκοπωλείο «Τζίνα» και από το e-shop του www.lowbap.com (εκεί θα μπορείτε να βρείτε και τους στίχους). Πατήστε εδώ για να το παραγγείλετε.

Τα τραγούδια του « Χειμώνα» θα ακούγονται στην ομώνυμη ταινία του Κώστα Κουτσολιώτα που θα γυριστεί ...αυτόν το χειμώνα...