"Φωτιά στο Λιμάνι" με τον Π. Παυλίδη & τους B-Movies την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29/10 στο PassPort!

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies βάζουν "Φωτιά στο Λιμάνι"
Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011.

Ο Παύλος Παυλίδης επιστρεφει στο Passport, μετά τις περσινές πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του. Ο πρώην τραγουδιστής των "Ξύλινα Σπαθιά" και ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη "Λευκή καταιγίδα", να γίνει "Βροχοποιός" και να βάλει "Φωτιά στο Λιμάνι".
Μετά την θρυλική πορεία των "Ξύλινα Σπαθιά", ενός από τα πιο επιδραστικά Ελληνικά ροκ συγκροτήματα, ο Παύλος Παυλίδης αφοσιώθηκε στην solo καριέρα του.

Το 2004 κυκλοφόρησε το δίσκο "Αφού λοιπόν ξεχάστηκα", με το ομώνυμο τραγούδι, τον "Κηπουρό", το "Μόχα" και την "Σπασμένη πολυθρόνα" να ξεχωρίζουν. Δύο χρόνια μετά ήρθε "Άλλη μια μέρα" και το "Αερικό" την πήρε και την απογείωσε... Με αυτό το τραγούδι και με τα "Δεν είμαι από εδώ", "Κοραλλένιος βυθός" και το "Στοιχειωμένο σπίτι", ο Παύλος δημιουργεί τον καλύτερο ίσως solo δίσκο του.

Οι live δίσκοι που ακολούθησαν έδωσαν τη σκυτάλη στο τελευταίο προσωπικό album του Παυλίδη, το "Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει" (2010). Το "Αυτό", η "Λευκή καταιγίδα" και τα "Αντικαταπληκτικά" βρίσκονται στο "κατάρτι" του πλοίου με τον Παύλο να μας οδηγεί με μαεστρία στο "Πέλαγος" του...

Την τελευταία Παρασκευή και Σάββατο του Οκτώβρη, το Passport θα γεμίσει με τις μουσικές του Παύλου Παυλίδη και βέβαια των "Ξύλινα Σπαθιά". Μάλιστα, αυτές θα είναι οι τελευταίες εμφανίσεις του Παύλου στην Αθήνα για το 2011.

Passport - Χώρος Πολιτισμού


Καραϊσκου 119, Πλατεία Κοραή Πειραιάς, 185 32
Τηλέφωνα επικοινωνίας : +30 210 4296401 +30 6940558558
web site: www.pass-port.gr