ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ & BLUES WIRE live στο Κύτταρο (27/10/2011)

ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ & BLUES WIRE
Μια σπάνια καλλιτεχνική συνύπαρξη, ένα ξεχωριστό live happening στο Κυτταρο Live.

Οι Blues Wire, κατά πολλούς κορυφαία και πιο ιστορική μπλουζ μπάντα στην Ελλάδα, από τα δύσκολα χρόνια των μέσων της δεκαετίας του 80, τότε που ο Ηλίας Ζάικος παρέα με τον Σωτήρη Ζήση δημιουργούσαν τους Blues Gang, πρόγονους των Blues Wire, στο πρώτο blues lp που έγινε στη χώρα μας (!!!) και κατόπιν στην αναγνώριση και στις διεθνής εμφανίσεις, δηλώνουν και δείχνουν, πίστη και αφοσίωση, στις αλήθειες και το πνεύμα που τους ενέπνευσε και παρακίνησε από την πρώτη στιγμή...

Οι καταξιωμένοι πλέον Blues Wire, με ..αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους, με διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων και συνεργασίες (Louisiana Red, Angela Brown, Big time Sarah) και oppen acts (Buddy Guy, Albert King κ. α) με «ιερά τέρατα» της παγκόσμιας σκηνής , «κατεβαίνουν» από την Θεσσαλονίκη και συναντάνε στη σκηνή του Κυττάρου τους «Απροσάρμοστους» !

Ένα σύγχρονο μύθο της εγχώριας σκηνής, τη μουσική και όχι μόνο παρέα του μεγάλου Παύλου Σιδηρόπουλου, τρεις δεξιοτέχνες μουσικοί και συνθέτες - Οδυσσέας Γαλανάκης (κιθάρα), Αλέκος Αράπης (μπάσο), Κυριάκος Δαρίβας (τύμπανα) - που ανανεώνουν και εξελίσσουν τόσο πετυχημένα μια τεραστία και πάντα επίκαιρη μουσική κληρονομιά.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011
ΚΥΤΤΑΡΟ Live Club
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ, ΑΘΗΝΑ
ΕΝΑΡΞΗ: 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 € (στην τιμή της εισόδου συμπεριλαμβάνεται μπύρα ή κρασί)