Ο Θάνος Ανεστόπουλος στην Κύπρο!

Ο Θάνος Ανεστόπουλος (τραγουδιστής του συγκροτήματος Διάφανα Κρίνα) έρχεται στην Κύπρο για εμφανίσεις άλλοτε ως σόλο επί σκηνής και ενίοτε με το σχήμα Λωποδύτες για να παρουσιάσει τα τραγούδια του από την εποχή των Διάφανων Κρίνων μέχρι την μετά σόλο καριέρα του.
Εκτός από τα τραγούδια του θα παρουσιάζει και την έκθεση έργων ζωγραφικής του με κάρβουνο. Στην πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής μας προσκαλεί να διαβούμε μαζί του το κατώφλι για ένα προσωπικό σουρεαλιστικό σύμπαν που δημιούργησε κάτω από τον θεματικό τίτλο «Remember your mortality».
To σουρεαλιστικό σύμπαν του έχει καταγραφεί και έχει ντύσει τις αφίσες και τα εξώφυλλα των δίσκων των Διάφανων Κρίνων. Τα τελευταία χρόνια οι στίχοι των τραγουδιών και των ποιημάτων του, εικονοποιούνται και προβάλλονται ταυτόχρονα με τις ζωντανές εμφανίσεις του στην σκηνή.
Ο τίτλος της έκθεσης είναι δανεισμένος από την γνωστή ρήση του Friedrich Wilhelm Nietzsche, περιγράφει και περικλείει στοχασμούς για τον θάνατο και τον έρωτα, τονίζοντας την ανάγκη και την επιθυμία για ζωή και δημιουργία μέσα σε χαλεπούς και αφυδατωμένους καιρούς. Με αφετηρία την συνεχή προσπάθεια του ανθρώπου για απεξάρτηση από ψυχαναγκασμούς , ουσίες, πάθη και εμμονές, οι μορφές των έργων του ,προσπαθούν να δραπετεύσουν από τις σκιές, έξω στο φως γεννώντας την ελπίδα για λύτρωση και κάθαρση ψυχής, για αποδοχή και αγάπη.

Πληροφορίες παραστάσεων:

Neverland Rock bar , Λευκωσία
(solo accoustic)
Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011
Τηλέφωνο κρατήσεων : 99 021362
Ωρα έναρξης : 22:00


FRIENDS ROCK BAR , Λεμεσός
( Θάνος Ανεστόπουλος – Λωποδύτες)
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011
Τηλέφωνο κρατήσεων : 99 588055
Ώρα έναρξης : 22:00