Ο Παύλος Παυλίδης και οι Β-Movies και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο PassPort!

Παύλος Παυλίδης & B-Movies @ PassPort: Παράταση εμφανίσεων

Μετά τις πολύ πετυχημένες συναυλίες του Παύλου Παυλίδη και των B Movies, την Παρασκευή και το Σάββατο, 28 -29/10, δόθηκε παράταση και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου!

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός χαρακτήρισε το PassPort “σπίτι του”, ενώ έκανε αναφορά και στον υπέροχο κόσμο που τον ακολουθεί πιστά σε όλες τις εμφανίσεις του με τους B Movies! Πράγματι, η ατμόσφαιρα στον γεμάτο κόσμο πολυχώρο του Πειραιά ήταν, και τις 2 βραδιές, μαγική, με την ενέργεια του κοινού να συμπληρώνει τα έτσι κι αλλιώς αισθαντικά τραγούδια του Παύλου Παυλίδη.
Μετά την θρυλική πορεία των "Ξύλινα Σπαθιά", ενός από τα πιο επιδραστικά Ελληνικά ροκ συγκροτήματα, ο Παύλος Παυλίδης αφοσιώθηκε στην solo καριέρα του. Το 2004 κυκλοφόρησε το δίσκο "Αφού λοιπόν ξεχάστηκα", με το ομώνυμο τραγούδι, τον "Κηπουρό", το "Μόχα" και την "Σπασμένη πολυθρόνα" να ξεχωρίζουν. Δύο χρόνια μετά ήρθε "Άλλη μια μέρα" και το "Αερικό" την πήρε και την απογείωσε... Με αυτό το τραγούδι και με τα "Δεν είμαι από εδώ", "Κοραλλένιος βυθός" και το "Στοιχειωμένο σπίτι", ο Παύλος δημιουργεί τον καλύτερο ίσως solo δίσκο του.
Οι live δίσκοι που ακολούθησαν έδωσαν τη σκυτάλη στο τελευταίο προσωπικό album του Παυλίδη, το "Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει" (2010). Το "Αυτό", η "Λευκή καταιγίδα" και τα "Αντικαταπληκτικά" βρίσκονται στο "κατάρτι" του πλοίου με τον Παύλο να μας οδηγεί με μαεστρία στο "Πέλαγος" του...

Την τελευταία Παρασκευή και Σάββατο του Οκτώβρη, το Passport θα γεμίσει με τις μουσικές του Παύλου Παυλίδη και βέβαια των "Ξύλινα Σπαθιά". Μάλιστα, αυτές θα είναι οι τελευταίες εμφανίσεις του Παύλου στην Αθήνα για το 2011.

Passport - Χώρος Πολιτισμού

Καραϊσκου 119, Πλατεία Κοραή Πειραιάς, 185 32

Τηλέφωνα επικοινωνίας : +30 210 4296401 +30 6940558558
web site: www.pass-port.gr