Οι "Beggar's Blues Diary" μιλούν στο AntiRadio.grΤην συνέντευξη απάντησε ο Chili, μπασίστας της μπάντας.

1. BEGGAR’S BLUES DIARY… ο κόσμος ρωτάει να μάθει για τ' όνομα πως προέκυψε και φυσικά να μάθουν και κάτι παραπάνω για εσάς...

Beggar’s Blues Diary… Το blues ημερολόγιο του ζητιάνου. Ό,τι καταγράφει δηλαδή ένας ζητιάνος, στο ημερολόγιό του, ο οποίος παρατηρεί την καθημερινότητα της κοινωνίας μας, από την δική του blues οπτική. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2008. Κυκλοφορήσαμε την πρώτη μας δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Pavement Stories” το 2009 και πριν μερικούς μήνες το album “Back to Basics”.


2. Πρόσφατα κυκλοφορήσατε την νέα δισκογραφική σας δουλειά με τίτλο «DOVE», πείτε μας λίγα λόγια.

Η νέα μας δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο “Back to Basics”, και το τραγούδι “Dove” είναι το πρώτο single αυτής.

3. Στην νέα κυκλοφορία υπάρχουν εξαιρετικά τραγούδια, ποιό είναι το αγαπημένο σας;

Προσωπικά, αγαπημένο μου είναι το “Lazy Sundays”.


4. Ποιοί είναι οι επόμενοι στόχοι σας στο άμεσο μέλλον;

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες έχουμε προγραμματισμένες κάποιες live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως επίσης θα έχουμε και τα γυρίσματα του επόμενού μας video clip.


5. Τι γνώμη έχετε για την Ελληνική Μουσική Σκηνή τα τελευταία χρόνια? Υπάρχει «χάος» στο χώρο;

Σε αγγλόφωνο επίπεδο υπάρχει άνθηση νέων μπαντών ανεξαρτήτος ύφους και αυτό το αποδεικνύει η πορεία τους εντός και εκτός Ελλάδας. Παράλληλα όμως υπάρχει το πρόβλημα που έγκειται στο επίπεδο προώθησης της δουλειάς της κάθε μπάντας λόγω του αγγλικού στίχου. Αν το εννοείτε ποσοστιαία, υπάρχει δραματική αύξηση του αριθμού των μπαντών.


6. Εχετε κοινό που σας αγαπάει και σας ακολουθεί παντού; Έχω ακούσει ότι όπου έχει εμφανισθεί έχετε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Εχετε καλή σχέση και με το κόσμο;

Είμαστε μπάντα που της αρέσει και επιδιώκει να κάνει live όσο πιο συχνά μπορεί, συνεπώς μας αρέσει να έχουμε πάρε-δώσε με τους fans μας. Ναι, μπορώ να πω πως έχει δημιουργηθεί ένας πυρήνας που μας ακολουθεί όπου παίζουμε.


7. Παρακολουθείτε το ίντερνετ γενικότερα' Πιστεύετε ότι βοηθάει έναν καλλιτέχνη;

Έχουμε αρκετά καλή σχέση με το ιντερνετ και τις υπηρεσίες του. Πιστεύουμε ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε καλλιτέχνη, που όμως πρέπει να χρησιμοποιείται «έξυπνα».


8. Βλέπω αρκετά παιδιά που προσπαθούν να διαφημιστούν μόνα τους, προωθούν την δουλειά τους μόνοι τους, πιστεύεται ότι είναι καλό αυτό;

Σίγουρα είναι αυτό που χρειάζεται για να ξεκινήσεις, μέχρι να σε ακούσουν τα πρώτα αυτιά.


9. Να περιμένουμε και μια επόμενη δισκογραφική δουλειά;

Την περασμένη εβδομάδα ήμασταν στο studio και ηχογραφήσαμε το demo του επόμενου μας album. Έχουμε στόχο να το κυκλοφορήσουμε μέσα στον χρόνο που διανύουμε.


Και σαν νέο ραδιόφωνο δώστε μας μια ευχή και φυσικά και για τους αναγνώστες, φίλους, ακροατές και συνεργάτες μας

Keep on rocking!!!
LINKS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΩΝ ΒΕGGAR'S BLUES DIARY "DOVE"