Ορίζοντες


OΡΙΖΟΝΤΕΣ (est.2003) 

Δημιούργημα των Γιάννη Βλασερού & Χρήστου Στεργίου. Η μπάντα ξεκίνησε με ελληνόφωνα και αγγλόφωνα covers. Στα τύμπανα αρχικά ήταν ο Λάμπρος Γιαννουσάς και αργότερα ο Γιάννης Σαραβάνος, ενώ στο μπάσο ήταν ο Ηλίας Φυλακτός και backing vocals οι Αγγελική Πέξη & Εύη Αποστολίδη.
Το 2008 θα κυκλοφορήσει η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά από την «XRC Productions» με τίτλο «ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ» σε στίχους Γιάννη Βλασερού & μουσική Γ.Βλασερού και Χρήστου Στεργίου.

Γιάννης Βλασερός – Vocals / Acoustic guitar
Χρήστος Στεργίου – Guitar
Μερκούρης Μπάμπης - Guitar
Αντρέας Γιαννόπουλος – Bass
Χρήστος Γιαννόπουλος – Drums
Ενορχηστρώσεις – Ηχοληψία: Μάκης Τσελέντης
Στους στίχους συνεργάζεται ο Alexander Gabriel.

Aκούραστοι, δυναμικοί & άκρως ηλεκτρικοί, έχουν εμφανιστει στα:
«ΜIKE’S IRISH BAR», «ELEGANCE club»,«ENZO DE CUBA», «L’ACTION FOLLIE», «ΣΤΑΒΛΟΣ», «BUCA», «FOOBAR», «LAZY CLUB», «LA CABANA», «KITCHEN BAR», PIU VERDE», «GHOST HOUSE», «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ στο ΓΚΑΖΙ» σε άλλους πολλούς μικρότερους χώρους, καθώς και σε open live πολιτιστικών δρώμενων δήμων και κοινοτήτων όπως:
Γήπεδο Ατρομήτου(Περιστέρι), Γήπεδο Ικάρου (Καλογρέζα),
Δήμο Λυκόβρυσης, & φυσικά στον Δήμο Ηρακλείου!

Τον Ιούνιο του 2010 συμμετείχαν στον στον διαγωνσμό «48hourproject» της Sony, με το κομμάτι «Loving you is easy», όπου έλαβαν το «Βραβείο Κοινού».

Η νέα δισκογραφική τους δουλειά θα κυκλοφορήσει τέλος Απριλίου 2012 και θα συμπεριλαμβάνει ελληνόφωνα και αγγλόφωνα τραγούδια.

Σήμερα συνεργάζονται με τους μεγάλους 2002 GR, αλλά και με δυο απ’τις πιο δυναμικές και δραστήριες Αθηναϊκές μπάντες, ως επίσης έχουν συνεργαστεί επί σκηνής και με τους ΡΙΣΚΟ, BLUES BUG κ.α.

Ακούστε το νέο τους κομμάτι "LOVING YOU IS EASY" στο πρόγραμμα του AntiRadio.gr
Πρόκειται για μια όμορφη μπαλάντα που σίγουρα θα σας αγγίξει!!!

LINKS