Παρουσίαση δίσκου "ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ" του ΕΥΤΥΧΗ ΖΑΡΜΠ - Δευτέρα 23 Απρ στο ΛΑΥΡΙΟΕΥΤΥΧΗΣ ΖΑΡΜΠ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ
«ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ»

Ο Ευτύχης Ζαρμπ, διευθυντης Ωδείου, χορωδιών, μουσικός και παράλληλα συνθέτης και τραγουδιστης, έρχεται να μας παρουσιάσει σε μια όμορφη μουσική βραδιά, τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ''Στα δικά μας τα θρανία''.
Αξιοσημείωτη είναι η φιλική συμμετοχή των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Θάνου Μικρούτσικου, Γιάννη Ζουγανέλη και της Δημοτικής Παιδικής χορωδίας Λαυρίου.

Τον έχουμε γμωρίσει από παλαιότερη συνεργασία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνουστη σκηνή της ''Σφεντόνας'' αλλά και σε διάφορες περιοδείες συναυλιών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα αξίζει να αναφέρουμε κι άλλες πολύτιμες και αξιόλογες συνεργασίες με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Μάνο Ξυδούς και τον Λάκη Παππά.

Το CD κυκλοφόρησε πριν 2 μήνες και συμμετέχουν:  ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στα τραγούδια ''Ανώριμα Ρεφρέν'' και ''Η πιο ζεστή μπαλάντα μου'', ο Θάνος Μικρούτσικος στο ''Τραγουδάκι'' και ο Γιάννης Ζουγανέλης στο ''Η Ελλάδα που αγαπώ''.

Οι ενορχηστρώσεις της καινούριας του δουλειάς '' Στα δικά μας τα θρανία '' ανήκουν στον κορυφαίο του είδους Χριστόφορο Κροκίδη, με παραγωγή του Γιάννη Ζουγανέλη για την ''ΑΥΛΟΣ'' και με στίχους του Ευτύχη Ζαρμπ, Χρήστου Προμοιρα και Μιμης Τατακη.

Η Βραδυά θα διεξαχθεί την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012
Ωρα 20.00 στο
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ