"Το κλεμμένο μας τσίρκο" δελτίο τύπου & ανανεωμένες ημερομηνίες


Πέρασαν περίπου 40 χρόνια από την πρώτη παράσταση του μεγάλου εκείνου τσίρκου. Πολλοί, εκείνο το βράδυ, το ‘χουν μέσα τους και μαζί τους σαν θυμησιά φυλακτό. Κάποιους άλλους τους βαραίνει σαν κατάρα· και κάποιους σαν εμάς, ευτυχώς, μάς αφήνει μόνο την αίσθηση ενός αγδίκιωτου φταιξίματος που κανείς μέχρι τώρα δεν έχει χρεώσει, αναλόγα με το κρίμα της, στη γενιά αυτή ολάκερη, τη χειρότερη γενιά όλων σ’ αυτόν τον αλλόκοτο τόπο, την γενιά της μεταπολίτευσης.

Χωρίς το ηθικό βάρος, λοιπόν, της μνήμης και της βρώμικης αυτής εποχής και με το θράσος που μας διακατέχει, πήραμε την απόφαση να μοιραστούμε, μ’ όποιον αντέχει, τη δικιά μας βλάσφημη καταγραφή από τα τελευταία 40 χρόνια.

Δεν εκπροσωπούμε το καλό και το δίκιο, για να ξηγιόμαστε απ’ την αρχή. Είναι απλά η γνώμη αυτών που δε χρωστάνε τίποτα καλό απ’ όσα αντάμωσαν στη σύντομη ζωή τους, σε κανέναν από τους λερωμένους εξαργυρωτές της εποχής αυτής. Στεκόμαστε μπροστά σ’ όσους νοσταλγούν εκείνη την εποχή για να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση (αν τους έχει μείνει και καθόλου τσίπα). Για να θυμίσουμε σε κάποιους ότι υπάρχει μια αλαναρία που δεν ξέρει καν τι είναι το «χειμαδιό» της πολιτικής. Δεν πέρασε ποτέ απ’ το στενορύμι της ιστορίας και δεν βολεύτηκε στιγμή εδώ στων βουβών την εσχατιά.

Ετσι λοιπόν, εγώ, ο B.D.FOXMOOR από τους ACTIVE MEMBER, o BRAK από τα ΧΝΑΡΙΑ κι ο FLACO παίρνουμε τους δρόμους και φωνάζουμε σ’ όλους πως το φημισμένο εκείνο «τσίρκο» κάποιοι το έκλεψαν και δε θα τους αφήσουμε όσο περνάει απ’ το χέρι μας να το ξαναστήσουν.
Από τις 20/4 εώς και τις 16/6 θα περάσουμε από κάθε μέρος που θα μας καλέσουνε να μοιραστούμε αυτό το σκάρωμα. Καλή αντάμωση λοιπόν, στα όμορφα.

20/4 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ
21/4      >>                          >>                         >>
27/4 ΛΑΡΝΑΚΑ - "SAVINO"
28/4 ΛΕΜΕΣΟΣ - "KINGSTON ROCK CITY"
30/4 KIATO - "BARRIO NUEVO"
1/5 ΧΑΛΑΝΔΡΙ "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ"
3/5 ΒΟΛΟΣ
4/5 ΒΕΡΟΙΑ
5/5 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - "ΜΥΛΟΣ"
11/5 ΠΑΤΡΑ - ΘΕΑΤΡΟ "ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ"
12/5 AΘΗΝΑ - GAGARIN
17/5 ΓΙΑΝΝΕΝΑ - BOX
18/5 ΚΟΖΑΝΗ - "DALUZ"
19/5 ΤΡΙΚΑΛΑ - "KENTΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ"
20/5 ΛΑΡΙΣΑ - "STAGE"
22/5 ΡΕΘΥΜΝΟ
23/5 ΣΗΤΕΙΑ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
24/5 ΧΑΝΙΑ - "BOCA PLUS"
25/5 ΗΡΑΚΛΕΙΟ - "CINE STUDIO LIVE"
27/5 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - "PASSPORT"
1/6 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
2/6       >>
5/6 ΒΕΡΟΛΙΝΟ
7/6 ΚΩΣ
8/6 ΡΟΔΟΣ
9/6 ΚΑΛΥΜΝΟΣ
14/6 ΧΑΛΚΙΔΑ
15/6 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - "ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ"
16/6 ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΤΤΙΚΗΣ)

Πληρ. http://toklemmenomastsirko.blogspot.com
www.lowbap.com
www.imantas.org
Τηλ. 2104022413 (10π.μ. με 2μ.μ. Δευτ. – Παρ.)
Mail bdfoxmoor@lowbap.com
info@lowbap.com
flacolowbap@gmail.com