Ανακοίνωση/κάλεσμα για συμμετοχή στο τετραήμερο των Active Member!

Γεια χαρά,
σας στέλνουμε αυτό το μήνυμα ως κάλεσμα για συμμετοχή στο τετραήμερο αφιέρωμα στα 20χρονα των Active Member.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, αλλά αξίζει τον κόπο να σας πούμε ότι κάθε μέρα θα υπάρχουν συζητήσεις, προβολές, Dj set και φυσικά, συναυλίες από τον B.D.Foxmoor και την Sadahzinia με τραγούδια παρμένα κάθε μέρα από διαφορετικές χρονικές περιόδους της μουσικής τους πορείας!! 'Aρα θα ακουστούν πολλά (πολλά!) και διάφορα τραγούδια - στιγμές!

Την πρώτη μέρα όμως, θα θέλαμε και από εσάς ενεργή συμμετοχή. Οπότε, όποιο/όποια παιδιά έχουν γκρουπ ή ασχολούνται solo με την μουσική να στείλουν μερικά από τα τραγούδια των Active Member που θα θέλανε να τραγουδήσουν στις 20 Ιουνίου. To λοιπόν, στείλτε τίτλους τραγουδιών (εώς 4 τίτλους) στο info@lowbap.com ώστε να καταλήξουμε στο πρόγραμμα εκείνης της ημέρας. Στο email σας να συμπεριλάβετε και στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, τηλέφωνο). Κυνηγήστε την έκπληξη!

Επίσης, είναι γεγονός ότι λαμβάνουμε συχνά όλα αυτά τα χρόνια videos από παιδιά που ασχολούνται επαγγελματικά με αυτό ή το κάνουν καθαρά ερασιτεχνικά. Τα περισσότερα από αυτά τα videos είναι αναρτημένα και στο διαδίκτυο (youtube, vimeo κλπ). Θα θέλαμε όμως να τα συγκεντρώσουμε και να προβάλλουμε όσα περισσότερα μπορούμε από αυτά εκείνες τις μέρες του τετραήμερου. Στείλτε, λοιπόν, με email τα videos αυτά στην καλύτερη δυνατή ποιότητα ώστε να προβληθούν σε μεγάλη οθόνη. (Μην μας στείλετε link αλλά τα αρχεία καθεαυτά.) Στο email σας να συμπεριλάβετε και στοιχεία επικοινωνίας (όνομα, τηλέφωνο). Αν το επιθυμείτε μπορείτε να αποστείλετε αυτά τα videos σε dvd (ή άλλο μέσο) στην διεύθυνση της 8ctagon (8ctagon - Ξενοφώντος 8, Πέραμα, 18863).

Παρακαλούμε πολύ τόσο οι αποστολές των videos όσο και οι τίτλοι των τραγουδιών θα πρέπει να έχουν φτάσει στα χέρια μας εώς και τις 15 Ιουνίου (ώστε να προλάβουμε να συντονίσουμε την παρουσίαση/ προβολή τους). Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο...
Αναμένουμε την συμμετοχή σας.


Να είστε γεροί,
Low Bap Foundation
http://www.lowbap.com 
info@lowbap.com