Προπώληση εισιτηρίων για το live των Active Member στις 6 Ιουλίου κ.α.

Γεια χαρά σε όλους και όλες, 
ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από τις τέσσερις μέρες στην μουσική σκηνή "Αυλαία" για τα 20χρονα γενέθλια των Active Member.
Η μεν ζέστη ήταν συχνά αφόρητη, και ο κόσμος πολύς, αλλά τα αμέτρητα διαφορετικά τραγούδια που ακούστηκαν κάθε μέρα ξεπλήρωσαν με το παραπάνω όσους βρέθηκαν στη σκηνή μα και όσους ανέβηκαν στη σκηνή. Τραγούδια που είχανε χρόνια να ακουστούν πήρανε και πάλι ζωή... Αυτές οι μέρες που περάσανε θα γίνουν ντοκιμαντέρ καθώς επίσης και όλα τα ... "γιορτάσια στο ηλιοπέρβολο" που διοργανώνουν οι Active Member για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια δημιουργίας και ακολουθούν σε λίγες μέρες ...


Πράγματι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου ξεκινησε η προπώληση των εισιτηρίων για το live των Active Member στις 6 Ιουλίου στο "Θέατρο Ρεματιάς" στο Χαλάνδρι από το δισκοπωλείο "Τζίνα"(Πανεπιστημίου 57, Αθήνα). Η τιμή των εισιτηρίων προπώλησης είναι 12 ευρώ ενώ θα μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια και έξω από τον συναυλιακό χώρο την συγκεκριμένη ημέρα στην τιμή των 15 ευρώ.


Επίσης, αυτή την Κυριακή 1 Ιουλίου θα γίνει Low Bap live jam και Dj set στο "Θέατρο Θανάσης Βέγγος" στον Κορυδαλλό με τους Lyrical Punishment, Psyclinic Tactix, Tanto + DI, Flaco, Poetic, Υπόνοια, Lost Dreams. Ένα live ενάντια στον φόβο και την εξαθλίωση με αφορμή την συμπλήρωση 2 χρόνων του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου "Pasamontagna", στον Κορυδαλλό. Πριν το live, από τις 18.30μ.μ., θα γίνει graffity jam..
Είσοδος ελεύθερη


Τέλος, ρίξτε μια ματιά στο video που προβλήθηκε την πρώτη ημέρα του τετραήμερου των 20 χρόνων Αctive Member στην "Αυλαία" και αφορά αποσπάσματα από το on the road ντοκιμαντέρ για το project "Το κλεμμένο μας τσίρκο". Πατήστε εδώ για να το δείτε.
Επίσης, δείτε τις φωτογραφίες από όλες τις μέρες που περάσαμε παρέα στην "Αυλαία" για τα γενέθλια των Active Member, πατώντας εδώ.


Να είστε γεροί,
Low Bap Foundation
http://www.lowbap.com 
info@lowbap.com