2ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου

Το 2ο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου ανοίγει τις πύλες του...
Την Πέμπτη 30 Αυγούστου από τις 20:00 και για 2 ώρες στην Κεντρική Πλατεία του Δ. Ελασσόνας ένα μεγάλο party θα κηρύξει ανεπίσημα την έναρξη του 2ου Φ.Ν.Ο.
Μουσική & Χορός για όλους τους νέους, με τους παρουσιαστές και αρκετούς καλεσμένους να είναι κοντά μας.
Την Παρασκευή 31 Αυγούστου από τις 15:00 θα ξεκινήσει επίσημα το πρόγραμμα του 2ου Φ.Ν.Ο. με συναυλίες από συγκροτήματα και djs από όλη την Ελλάδα. Η τελετή έναρξης με την Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας καθώς και χορευτικά σύνολα θα βοηθήσουν ώστε να απολαύσουμε την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού.
Το Σάββατο & Κυριακή το 2ο Φ.Ν.Ο. ξεκινάει από τις 10:00 με παιχνίδια (paintball, ιππασία,) καθώς και με άλλα events πεζοπορία, αγώνας δρόμου, motocross, car show κλπ. ενώ οι συναυλίες θα ξεκινήσουν από τις 15:00.

Η Οργανωτική Επιτροπή έχει μεριμνήσει επίσης να υπάρχει καθημερινά ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά από τα παλαιά ΚΤΕΛ του Δ. Ελασσόνας πρός τον χώρο του Φ.Ν.Ο. στις 18:00 το απόγευμα και με επιστροφή στο τέλος της ημέρας των εκδηλώσεων.
Μην ξεχάσετε να φέρετε και την σκηνή σας και να απολαύσουμε όλοι μαζί όλους τους συμμετέχοντες...στους πρόποδες του Ολύμπου μας.

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ
31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ | 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΠΑΛ. ΣΠΑΡΜΟΥ | Δ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ | Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Σας προσκαλούμε ... γιατί  ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ