Συνέντευξη με τους "Girl Meets Boy" στο AntiRadio.grΚαλώς ήρθατε στην Ελλάδα! Πρώτα από όλα θέλουμε να σας γνωρίσουμε, οπότε συστηθείτε μας...

Γειά σας και σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας! Είμαστε οι Girl Meets Boy - ροκ συγκρότημα.
Είμαστε 4 άτομα:
Η Re-Arna Constantine - Vocals
Jon Lambousis - Guitar (εγώ)
Ο 'Αρκούδας' στο μπάσο
Και ο Ρομέο Γαπιάκ στα drums.
Εγώ και η Re-Arna είμαστε από την Μελβούρνη Αυστραλία, και τα παιδιά είναι από την Αθήνα.


Πότε ξεκινήσατε επίσημα σαν "Girl Meets Boy";

Το 2010 ξεκινήσαμε με την Re-Arna να γράφουμε μαζί - σε σχήμα acoustic duo - ο στόχος ήτανε να γράφουμε απλά, μελωδικά και πιασάρικα τραγούδια. Σιγά σιγά φτάσαμε στο ροκ σχήμα που είμαστε τώρα - και παράλληλα έχουμε ακόμα την άλλη, πιο χαλαρή μας πλευρά, με τα acoustic κομμάτια.
Πριν 4 μήνες φτάσαμε στην Αθήνα και γνωριστήκαμε με τα παιδιά μέσω κοινών φίλων - ταιριάξαμε σαν μουσικοί αλλά και το κυριότερο σαν άνθρωποι και είχαμε την πρώτη εμφάνιση της μπάντας με αυτό το σχήμα στην Ελλάδα στο Ράδιο Αρβύλα! Τώρα συνεχίζουμε να οργανώνουμε lives στην Αθήνα και εκτός.


Η μετακόμιση στην Ελλάδα ήταν εύκολο να αποφασιστεί;

Από θέληση ήτανε πολύ εύκολη η απόφαση. Φυσικά υπάρχουν δυσκολίες στο να οργανωθεί κάτι τέτοιο, αλλά εάν υπάρχει θέληση - όλα είναι δυνατά!


Πιστεύετε ότι εδώ θα υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση;

Το ευχόμαστε! Αυτό που προσφέρουμε στο κοινό με την μουσική μας είναι απλό δυναμικό ροκ. Τα κομμάτια τα γράφουμε εμείς οι ίδιοι. Η Re-Arna τις μελωδίες και στίχους, και εγώ την μουσική. Δεν το περιπλέκουμε, ούτε παριστάνουμε τον σοβαρό καλλιτέχνη - είμαστε 4 απλά παιδιά που παίζουμε γιατί το αγαπάμε και ευχόμαστε ο κόσμος να μπορεί να το απολαύσει μαζί μας!


Πείτε μας λίγα λόγια για την νέα δισκογραφική σας δουλειά; Πόσα τραγούδια περιέχει και πως κυκλοφορεί;

Προς το παρόν, κυκλοφορεί το πρώτο μας single λέγεται 'Bleed' με την Final Touch/Universal Music. Μπορείτε να το ακούσετε στην επίσημη σελίδα μας www.girlmeetsboy.net και είναι available για download από το iTunes!


Όλα τα κομμάτια σας είναι με αγγλικό στίχο;

Ναι, όλα τα κομμάτια μας έχουνε αγγλικό στίχο, έτσι μένει παγκόσμιο και μας επιτρέπει να μπορούμε να το σπρώξουμε παντού.


Έχετε όρεξη και διάθεση να κάνετε πράγματα;

Ναι πολλή όρεξη - η ησυχία μας τρελαίνει!


Το κοινό της Ελλάδος πως σας φαίνεται;

Μια χαρά, ειλικρινά δεν έχουμε κανένα παράπονο, όλοι μας έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά!
Σαν σπίτι μας αισθανόμαστε.
Προσωπικά - ούτε που αισθάνομαι ότι είμαι σε άλλη χώρα - τελικά Έλληνες από το εξωτερικό είμαστε... Γονείς Έλληνες, μεγαλώσαμε Έλληνες - δηλαδή γλώσσα, έθιμα κλπ.


Τι γνώμη έχετε για την κρίση στη χώρα μας;

Το μόνο που έχω να πω γι' αυτό είναι ότι είναι μεγάλο κρίμα να πληρώνει ο αθώος για τα σφάλματα του ένοχου - αλλά ο Έλληνας δεν βάζει κεφάλι κάτω και εύχομαι να ξεπεράσουν τις δύσκολες στιγμές όσο πιο εύκολα και όσο πιο γρήγορα γίνεται.


Τι μήνυμα θα στέλνατε στους δικούς σας στην Αυστραλία;

Ευχόμαστε να 'χουνε καλό χειμώνα! Εκεί είναι χειμώνας τώρα.


Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για την σύντομη συνέντευξη στο ραδιόφωνο μας και εύχομαι να τα ξαναπούμε. Κάθε επιτυχία σε κάθε βήμα σας... Να πάνε όλα καλά όπως τα έχετε προγραμματίσει.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας και για την συνέντευξη!
Δείτε την εμφάνιση των Girl Meets Boy στο Ράδιο Αρβύλα:
http://www.youtube.com/watch?v=PpWNss72z5w

Links:
Official Website | http://www.girlmeetsboy.net/