Οι Άγριες Φράουλες Live στο Κ44!


Μεταξύ Dirty Rock και Hλεκτρονικού Xάους, Indie Πειραματισμών και Punk Τρέλας, οι Άγριες Φράουλες, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Κ44 ένα Live set που ακροβατεί μεταξύ μεταφυσικής και αλήθειας "με στίχο μπερδεμένο,ποιητικό και βίαιο που σκιαγραφεί, λατρεύει, απενοχοποιεί σε μια εποχή θολή" με βάση τον πρώτο τους δίσκο Athinagorac Plaza και περιδιαβαίνοντας σε electro δρόμους άλλων. Μαζί τους special guests οι @fterMaths.

Βιογραφικό
ΑΓΡΙΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
Κάνοντας σπουδές κινηματογράφου και μονταζ στο Μεγάλο Νησί (England), ο Τόμας (φωνή) συνάντησε τον Τσε(πλήκτρα, προγραμματισμός) σε μια εργασία για την ταινία Άγριες Φράουλες του Μπέργκμαν. Την ταινία δεν την είδαν ποτέ, το σενάριο όμως δημιουργήθηκε και έτσι προέκυψαν οι Άγριες Φράουλες, αυτή τη φορά στην Ελλάδα. Στο δρόμο τους βρέθηκε ο Σταυρος Ανιφ (ηλεκτρική κιθάρα) και στη συνέχεια ο Γιώργος(τύμπανα) & ο Δημήτρης (μπάσο) Καλαϊτζόγλου.

TRAILER:
http://youtu.be/qyit47jnMiY

WEBSITE: http://www.agriesfraoules.com
ANTELMA MUSIC: http://www.antelmamusic.com

@FTER MATHS
Στην αρχή (2009) ήταν δύο, η Desy Belu και ο Duru (Tsopana rave,Τransistor). Μετά γίναν τρεις, με τον Xenio E. στις κιθάρες και πέντε, με τους Gino A. στα τύμπανα και Τhano S. στα πλήκτρα. Έχουν κυκλοφορήσει ενα demo cd και ενα EP, έχουν ηδη καποια ραδιοφωνικα air-plays και δουλεύουν το πρώτο τους cd.