Το νέο CD των BLUES REVENGEΤο νέο CD των BLUES REVENGE με τίτλο BLUES AIN’T MINOR είναι έτοιμο και κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2012.

Είναι το αποτέλεσμα μιας τρίωρης ζωντανής ηχογράφησης στο στούντιο. Η επιλογή να γίνει ζωντανά η ηχογράφηση, χωρίς καμιά προετοιμασία, σαν να παίζαμε σε κάποιο club ήταν συνειδητή, αφού πιστεύουμε ότι η ζωντάνια, η αμεσότητα αλλά και η αλληλεπίδραση μεταξύ των μουσικών που απαιτεί  το παίξιμο αυτής της μουσικής, αξίζουν περισσότερο από την όποια ηχητική τελειότητα.

Για να γίνει το CD αυτό δούλεψαν και βοήθησαν κάποιοι άνθρωποι, τους οποίους πρέπει να ευχαριστήσουμε. Πρώτον από όλους, τον φίλο μας και εξαιρετικό μουσικό Γιώργο Κοντραφούρη, που συμμετείχε σ’ αυτήν την ηχογράφηση παίζοντας hammond, αλλά και τον Βαγγέλη Κοτζάμπαση, ένα ταλαντούχο νέο drummer. Επίσης τον Κώστα Τσιαμερτζή για το στούντιο που μας παραχώρησε και τον Μιχάλη Ζησσίου για την δουλειά που έκανε στην επεξεργασία του ήχου. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους φίλους που μας στηρίζουν στις ζωντανές μας εμφανίσεις.

Πρόκειται για μια ανεξάρτητη παραγωγή και η διάθεση του CD θα γίνεται αποκλειστικά από τα μέλη του συγκροτήματος στις ζωντανές εμφανίσεις ή μετά από επικοινωνία μέσω διαδικτύου.

Βρείτε τε μας στο διαδίκτυο και επικοινωνήστε μαζί μας στις παρακάτω διευθύνσεις:          www.facebook.com/BluesRevenge
www.myspace.com/BluesRevenge