Αναχάπαρα Live at ANTart | Πέμπτη 15-11-2012Οι Αναχάπαρα με ανανεωμένη σύνθεση και ανανεωμένη διάθεση, ξεκινούν τις χειμερινές τους εμφανίσεις στο ΑΝΤart.
Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012, οι Αναχάπαρα φιλοξενούνται στον καταπληκτικό χώρο του ΑΝΤart Live Μουσικό Θέατρο, όπου θα παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους καθώς και διασκευές γνωστών κομματιών, μέσα σε ένα σχεδόν τρίωρο πρόγραμμα γεμάτο συναισθήματα, ρυθμό και ένταση...
Αναχάπαρα
Live @ ΑΝΤart
(Αγγέλου Μεταξά 52, Γλυφάδα -κοντά στο κολυμβητήριο- Τηλ κρατήσεων 6974073771)
Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 [15-11-2012]
Doors Open: 22.00
Είσοδος: 4 € [συν δώρο CD]


Οι Αναχάπαρα είναι ένα ελληνόφωνο alternative rock σχήμα που δημιουργήθηκε από τους Πάρη και Γιάννη Πιχαρίδη στη Θεσσαλονίκη. Το 2006 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κράτα Κάτι από το Σκοτάδι» (3Pi®, Protasis). Το album έλαβε καλές κριτικές το το τραγούδι «Του Εχθρού μου το Φιλί» ξεχώρισε αμέσως από ένα σύνολο εννέα τραγουδιών. Το 2008 κυκλοφορούν το CD Single «SINIORITA Single» (3Pi®). Το 2010 κυκλοφόρησε η δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ξημερώνει» (PanVox, Lyra) και περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε δική τους μουσική, στίχους και ενορχήστρωση καθώς και μία υπέροχη ηλεκτρική διασκευή τους στο τραγούδι του Κώστα Τουρνά «Όπου φυσάει ο άνεμος». Σε όλο το διάστημα αυτό, οι Αναχάπαρα, έπαιξαν σε αρκετές μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους τόσο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη όσο και στην περιφέρεια, πότε μόνοι τους και πότε με guest από την εγχώρια μουσική σκηνή. Ο ήχος τους, που κινείται στο χώρο της εναλλακτικής ροκ και της ηλεκτρικής μπαλάντας, είναι έντονος, ρυθμικός και οι στίχοι τους σύγχρονοι και άμεσοι, χαρίζοντας μας τραγούδια γεμάτα ένταση και συναισθήματα.

Line Up:
Γιάννης Πιχαρίδης: Guitars, Vox
Πάρης Πιχαρίδης: Guitars, Vox
Γιάννης Πριόβολος: Bass
Νίκος Μοίρας: Drums
Links:
Official Site: www.anaxapara.com
OfficialMySpace: www.myspace.com/anaxapara
Official Facebook: www.facebook.com/anaxapara