Γιάννης Δόνδωρος Unplugged Lives @ Παλιά ΜαρκίζαΗ εναλλακτική μουσική άποψη του τραγουδοποιού Γιάννη Δόνδωρου
βρίσκει χώρο στην «Παλιά Μαρκίζα».

Οι χειμερινές live unplugged εμφανίσεις του Γιάννη Δόνδωρου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 22:30 στην «Παλιά Μαρκίζα» - Εμπεδοκλέους & Πρόκλου 41 στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.
Το πολύ γνωστό Αθηναϊκό Μουσικό Στέκι, με ιστορία 35 ετών, αλλάζει το προφίλ του για τις τέσσερις συνεχόμενες προγραμματισμένες εμφανίσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 8-15-22 και 29 του Νοέμβρη και ντύνεται με…Unplugged εναλλακτικούς μουσικούς ήχους κι αυτό γιατί… σε ένα μουσικό στέκι…όλες οι μουσικές απόψεις βρίσκουν χώρο…!!!!
Το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί είναι ανανεωμένο, βασιζόμενο σε δύο κιθάρες με 2 φωνές, καθαρά Unplugged, με τραγούδια γνωστά και αγαπημένα τόσο από το Ελληνικό και Ξένο πεντάγραμμο, όσο και με νέες προσωπικές δημιουργίες οι οποίες δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει.

Με πρωτοβουλία του Γιάννη Δόνδωρου, στους 20 πρώτους φίλους ή φίλες που θα αποστείλουν e-mail με το όνομά τους στη διεύθυνση dondoros.giannis.music@gmail.com και έχουν σκοπό να έρθουν την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στο πρώτο live του τραγουδοποιού, θα δοθεί κατά την είσοδό τους στο χώρο ένα CD δώρο ανεξάρτητης παραγωγής & προσωπικής κοπής από τον ίδιο, με τραγούδια του και με προσωπική αφιέρωση. Για την παραλαβή του CD θα πρέπει να αναφερθεί το όνομα στο χώρο της υποδοχής, το οποίο θα βρίσκεται σε λίστα.

Η είσοδος είναι 5,00 ευρώ.
Τηλ. Κρατήσεων: 210 75 11 888
χορηγός επικοινωνίας: AntiRadio.gr