Συνέντευξη B.D.Foxmoor: "Οι Ζαπατίστας δείχνουν δρόμο αξιοπρέπειας"


Οι Active Member σε μια περίληψη της πορείας τους, την «Πιο Μεγάλη Νύχτα», το Σάββατο στο Βοτανικός Live Stage (Ιερά Οδός και Σπύρου Πάτση). Εναρξη 8 μ.μ. Είσοδος 15 ευρώ.

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Μετρώντας πια πάνω από είκοσι χρόνια στην ελληνική σκηνή, οι Active Member, ένα από τα πιο πολιτικοποιημένα σχήματα της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής, δίνουν το Σάββατο μια συναυλία που θα καλύπτει όλη την πορεία τους, μαζί με σημαντικούς καλεσμένους. Λίγο πριν, ο Β.D. Foxmoor, ο Μιχάλης Μυτακίδης, μίλησε για το χιπ χοπ, το Πέραμα, την πολιτική βία και την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Για την «Πιο Μεγάλη Νύχτα»: «Ο Βοτανικός είναι σκυλάδικο, άρα για να βγάλεις πρόγραμμα πρέπει η νύχτα να είναι μεγάλη. Φτιάξαμε το δικό μας οδοιπορικό όπου παντρεύουμε παλιά πράγματα με φρέσκα. Το ίδιο γίνεται και με τους καλεσμένους. Παλιοί φίλοι, όπως ο Rodney Ρ και ο Skitz, οι μουσικοί που ξεκίνησαν το χιπ χοπ στην Αγγλία, ενώνονται με νέους φίλους, όπως τον Λούκα Λέσον, έναν Ελληνοαυστραλό που κάνει spoken word, τον Jahcoustix., ένα παιδί που παίζει σύγχρονη ρέγκε, και είναι και ο Νίκος Ξύδης, που μαζί έχουμε ένα νέο πρότζεκτ με μεσογειακό ήχο και δυνατά μπιτ. Ο,τι έχουμε δουλέψει θα ακουστεί αυτή τη νύχτα».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέντευξη στο enet.gr