Κυκλοφορεί ο νέος δίσκος του Flaco "Amuleto Y Tesoro"Εφτά χρόνια μετά την Perfidia (προδοσία), έφτασε επιτέλους η στιγμή για το Amuleto y Tesoro (φυλαχτό και θησαυρός). Ο Flaco επιστρέφει στη δισκογραφία με δεκατρία καινούργια κομμάτια βασισμένα σε reggae και dub δείγματα, σε παραγωγές των Brak, Damned 1, Ονειρευτή και On Axis. Σημαντική ήταν η συμβολή επίσης των Al Simmons, Totem, Φαίδωνα Σαριδάκη, Μοναχικού και Chrisacos. Στα πλατώ ο dj Enthro. Τα γραφιστικά επιμελήθηκε η Σοφία Στραντζάκη, την ροζέτα του cd η Ανδρονίκη Κυριακούλη και την χειροποίητη υφασμάτινη συσκευασία οι Μαρία Γιαγλή, Ελένη Βεζάκη και Μαριετώ Λεοντάρα.


Κυκλοφορεί από την Τρίτη 23/7/2013 σε επιλεγμένα σημεία διάθεσης (βλ. παρακάτω) καθώς και στα lives που θα εμφανιστεί ο Flaco. Ο δίσκος έχει τυπωθεί σε 250 αριθμημένα αντίτυπα και θα βρίσκεται διαθέσιμο για δωρεάν download σε υψηλής ποιότητας mp3 format ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του στο http://flacolowbap.webs.com

Ακούστε εδώ το mixtrack του δίσκου:

Σημεία διάθεσης Amuleto y Tesoro 

Αθήνα : Tζίνα, Πανεπιστημίου 57 (210 3251271), Θεσσαλονίκη : α) Tattooland, Ιωάννου Μιχαήλ 10, β) Γρηγορία Πάλλα (6973411582)

Υπόλοιπη Ελλάδα μέσω αντικαταβολής από το www.imantas.org (2103251271)

Επίσης παραγγελίες μπορουν να γινονται και μεσω συνενόησησ στο flacolowbap@gmail.com   

Περισσότερες πληροφορίες: http://flacolowbap.webs.com