Συνέντευξη Active Member: "Στους ηλίθιους δεν υποκύπτει το σύμπαν"

Active Member: "Στους ηλίθιους δεν υποκύπτει το σύμπαν"
ΑΘΗΝΑ 29/08/2013

"Θα ξανανιώσω μάλλον Πολίτης όταν όλοι αυτοί οι ξενιστές που αυτοαποκαλούνται ενεργοί απλά σβήσουν κι αφήσουν χώρο στα όμορφα", δήλωσε στο Nooz.gr ο B.D. Foxmoor, με αφορμή τη συναυλία των Active Member στο χώρο της "Τεχνόπολις", στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας, οι Active Member διοργανώνουν στις 4 Σεπτεμβρίου μια μεγάλη γιορτή στην κεντρική αυλή της "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων με καλεσμένους... όλους εμάς!

Ο B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) και η Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) θα τραγουδήσουν παρέα με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τους οποίους σέβονται και αγαπούν.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν οι: Ελένη Βιτάλη, Γιάννης Κότσιρας, Γιώτα Γιάννα, Μπάμπης Παπαδόπουλος, Νίκος Ξύδης, Veronica Harcsa, Jahcoustix, Erik Truffaz, Yacine & The Oriental Groove, Χνάρια, A.S.R., Noova Groova (B.D.Foxmoor, Νίκος Ξύδης, Πέτρος Κούρτης), Pyromantic Orchestra (ομάδα μουσικών), Aνταμαπανταχού (ομάδα κουκλοθέατρου) και η μουσική ομάδα του Καλλιτεχνικού Καφενείου Μενιδίου που θα υποδέχεται τον κόσμο από νωρίς την ίδια μέρα με μουσικές...

Αφορμή και έμπνευση για αυτή την πρωτότυπη συναυλία στάθηκε ένα τραγούδι από τον προτελευταίο δίσκο τους, "Στων βουβών την εσχατιά", με τίτλο "Τραγούδα μας να φύγει το σκοτάδι"...


Το NOOZ μίλησε με τους Active Member, με αφορμή αυτή τη μεγάλη συναυλία.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πείτε μας δύο λόγια για το ραντεβού της 4ης Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη και το μουσικό "πάντρεμα" που ετοιμάζετε με τους επί σκηνής καλεσμένους σας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τη νύχτα αυτή θ’ ανταμώσουν τα διαφορετικά μας με τα όμορφα που κουβαλάει ο καθένας μας και θα στήσουν μια γιορτή για το σκοτάδι που σε λίγο, μα πολύ λίγο, θ’ αρχίσει να φεύγει από γύρω μας.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέντευξη στο nooz.gr