Συνέντευξη: "Ο B.D.Foxmoor λύνει την παρεξήγηση και διώχνει το σκοτάδι"

Ο B.D. Foxmoor λύνει την παρεξήγηση και διώχνει το σκοτάδι

Ο frontman των Active Member σε μια συνέντευξη που μόνο ρέει. Από το σκοτάδι στο χιπ χοπ, κι απ' τον Oscar Wilde στον X-Ray.

Ηλίας Αναστασιάδης


Δισκάδικο Τζίνα, λίγο πριν την Ομόνοια, ένα από τα τελευταία μεσημέρια του καλοκαιριού, αυτό με την περισσότερη κουφόβραση σίγουρα. Χαιρετάω τον Μιχάλη Μυτακίδη και σκέφτομαι κατευθείαν έναν άλλο Μιχάλη, τον κολλητό μου, αυτόν που έβαζε τέρμα το 'Πού Είσαι Τώρα;' στο σαλόνι του και οι από κάτω βάραγαν με σκούπες το πάτωμα για να το χαμηλώσουμε. Δεν ήμουν ακριβώς του low bap. Ο Μιχάλης (ο κολλητός) ήταν άπειρα. Ο άλλος Μιχάλης (ο Μυτακίδης) είναι το low bap.
Παίρνουμε δύο σκαμπό και καθόμαστε στο βάθος. Κολλάω για λίγο στο tattoo στο πάνω μέρος της αριστερής του παλάμης. Το είχα δει σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη, είναι οι ημερομηνίες γέννησης των τριών παιδιών του. Ο λόγος που είμαι εκεί είναι το live των Active Member στην Τεχνόπολη στις 4 Σεπτεμβρίου, παρέα με φίλους τους όπως η Ελένη Βιτάλη, ο Γιάννης Κότσιρας (ναι, ο γνωστός Γιάννης Κότσιρας), η Γιώτα Γιάννα, ο Erik Truffaz, ο Jahcoustix. Φίλοι από παντού από τον κόσμο, φίλοι από παντού από τη μουσική.

Θα φύγει το σκοτάδι από πάνω μας την άλλη Τετάρτη; Φτάνει μια συναυλία; Φτάνει ένα τραγούδι; "Θα ήταν όμορφο να έφτανε ένα τραγούδι για να γίνει μια τόσο όμορφη ζημιά, αλλά δεν αρκεί ούτε ένα τραγούδι ούτε ένα live. Έχω όμως μια απλή συμπαντική διαίσθηση για πρώτη φορά σε αυτά τα 21 χρόνια που κάνω πράγματα, ότι είμαστε κοντά στην εποχή που θα αρχίσει να ξαναφαίνεται το φως".

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέντευξη στο oneman.gr