Συνέντευξη B.D.Foxmoor: «Το τέλος που μας τάξανε αργεί…»

Ο  B. D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), μένοντας πιστός στο είδος που βάφτισε «Low bap», δηλαδή, «στήριξε τον λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο», εκφράζει τα συναισθήματά του για τη σύγχρονη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.


Οι Active Member γιορτάζουν  τη δεύτερη εποχή τους και όλα όσα ονειρεύονται για το άμεσο μέλλον, έχοντας πίσω τους 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, και ο B. D. Foxmoor μας μιλά για την «πιο μεγάλη τους νύχτα».
Πάντα «ενεργά μέλη», με τη ματιά τους στραμμένη στα «όμορφα και τα λεύτερα», οι Active Member παρουσιάζουν μια συναυλία – γιορτή, στον Βοτανικό Live Stage, το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 8 το βράδυ.
Σε μια εποχή που όχι μόνο ο πολιτικός αλλά γενικά ο λόγος δεν βρίσκει εύκολα χώρο, οι Active Member τραβάνε την πορεία τους,  δρώντας καταλυτικά  στα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, που εξελίσσονται γύρω μας και ο  B. D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), μένοντας πιστός στο είδος που βάφτισε «Low bap», δηλαδή, «στήριξε τον λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο», μιλά γι’ αυτήν τη βραδιά και εκφράζει τα συναισθήματά του για τη σύγχρονη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Τι θα παρουσιάσετε σε αυτήν τη συναυλία – γιορτή;
Θα προσπαθήσουμε να αποδώσουμε καλά την αίσθηση από τα πρώτα 20 χρόνια μας και, ίσως, προλάβουμε να δώσουμε ένα στίγμα από τη δεύτερη εποχή του γκρουπ, όπως εμείς τη σχεδιάζουμε και τη φανταζόμαστε.

Ποιοι καλεσμένοι θα σας συντροφέψουν επί σκηνής;
Μαζί μας θα βρίσκονται, επί σκηνής, κάποιοι φίλοι παλιοί και καινούριοι, όπως οι  Rodney P & Skitz από το Λονδίνο, ο Jahcoustix από τη Γερμανία, ο Luka Lesson από την Αυστραλία και ο καλός μου φίλος Νίκος Ξύδης, με τον οποίο ξεκινάμε τώρα ένα πρότζεκτ, που λέγεται “Armat spina rosas” (Το αγκάθι οπλίζει τα ρόδα).

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στην Ναυτεμπορική εδώ