Θάνος Ανεστόπουλος & Κώστας Παρίσης live @ Barfly (Καλαμάτα) 26 & 27/10/2013


Ο Θάνος Ανεστόπουλος, και ο Κώστας Παρίσης σας καλούν να παραβρεθείτε το Σάββατο και την Κυριακή στις 9:30μ.μ στην παρουσίαση της πολυαναμενόμενης πρώτης τους μουσικής συνεργασίας στην φιλόξενη σκηνή του Barfly café-bar στην Καλαμάτα. Τα τραγούδια θα ερμηνευτούν ακουστικά με δυο φωνές και δύο κιθάρες. Μια βραδιά επικοινωνίας, κατάνυξης και απόλαυσης.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Θάνο Ανεστόπουλο (Διάφανα Κρίνα) και τον Κώστα Παρίση (Υπόγεια Ρεύματα) δεν χρειάζονται. Επί 20, περίπου, χρόνια οι φωνές τους αποτελούν δυό από τις πιο χαρακτηριστικές της εγχώριας μουσικής σκηνής. Λυρικοί, εκφραστικοί, έντονα φορτισμένοι και συνήθως, με μια μελαγχολική ηλεκτρική ενέργεια κράτησαν και κρατάνε συντροφιά σε χιλιάδες μουσικόφιλους που αναζητούν την ομορφιά και τα αυθεντικά συναισθήματα που μοιράζει και κοινωνεί η ποίησή τους.
Σας προσκαλούμε να κοινωνήσετε μαζί τους τα ποιήματα και τις μουσικές τους σε αυτήν την μοναδική βραδιά ως συνέχεια αυτής της ωραίας μουσικής "υπόγειας διάφανης" περιπέτειας που μόλις άρχισε.

Αγαπημένα τραγούδια των Υπογείων Ρευμάτων και των Διάφανων Κρίνων από τους ίδιους τους τροβαδούρους τους. Δεν θα λείψουν και οι διασκευές / εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών - όπως ο Johnny Cash o Nick Cave, οι Tindersticks, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower και άλλοι - καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από καταραμένους ποιητές (Κώστας Καρυωτάκης, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη, Edgar Alan Poe, Sylvia Plath, Νίκος Καββαδίας κ.α.)


Σάββατο 26 & Κυριακή 27/10/2013
ΘΑΝΟΣ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
(Διάφανα Κρίνα)
&
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΙΣΗΣ
(Υπόγεια Ρεύματα)

Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας
ώρα: 9:30μμ
Είσοδος Ελεύθερη