Γεωργία Νταγάκη & Mr. Highway Band live @ Σπονδές (Καλαμάτα) 28/12/2013


Η Γεωργία Νταγάκη συναντά τους Mr. Highway Band την κορυφαία Rock’n’Roll μπάντα, με μελωδίες και ρυθμούς που κολλάνε στο μυαλό και καινούργια τραγούδια στις αποσκευές τους.
Μια πρωτότυπη συνεργασία που θα προκαλέσει «θόρυβο» σε ένα πρόγραμμα που καταλύει τα όρια ανάμεσα στην παραδοσιακή μουσική και στο Rock’n’Roll.
Ένα πρόγραμμα που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση. Μια μουσική εμπειρία που βιώνεται και ακούγεται δυνατά...

Λίγα λόγια για την Γεωργία
• Έχει δισκογραφίσει με τον θρύλο της rock σκηνής ERIC BURDON, σε δίσκο του συμμετέχοντας σε 4τραγούδια.
Πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2009 μια μεγάλη περιοδεία σε 27 πόλεις του εξωτερικού, καλεσμένη από τον Eric Burdon στην επανασύνδεση των Animals. Μία συνεργασία που έδωσε την ευκαιρία στην Γεωργία Νταγάκη με την κρητική της λύρα να χαρίσει ελληνικό χρώμα σε μεγάλα τραγούδια της rock όπως τα The House of rising sun, Don't let me be misunderstood, Mercy's Hand, Give me the night αλλά και να ερμηνεύσει το τραγούδι της ‘Πανσέληνος’ παιγμένο από τους Animals.
• Τον Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε σε 29 χώρες του εξωτερικού, από την γερμανική εταιρεία world μουσικής «NETWORK MEDIEN» το album της «Secret Love» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη, από το οποίο ξεχώρισε ‘Το Καράβι της φυγής
• Το 2008 συμμετείχε με το συγκρότημα της σε περιοδεία με τον Goran Brecovic
• Οκτώβριος 2013 ξεκινάει συνεργασία με το κορυφαίο Ελληνικό Rock’n’Roll συγκρότημα τους Mr Highway Band
• Mε αρχή το Λονδίνο στις 30/10/13 και στην συνέχεια Βρυξέλλες 23/11/13, Άμστερνταμ 25/11/13 και τέλος στο Παρίσι στις 26/11/13 η Γεωργία Νταγάκη συμμετέχει στην παράσταση: “The Other Side of Greece” μια φιλόδοξη πρωτοβουλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες να ενώνουν την φωνή τους και την μουσική τους στο εξωτερικό.


Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013
Υπαπαντής 18, Καλαμάτα
ώρα: 22:00
Είσοδος: 12 ευρω (με κρασί-μπύρα)
φοιτητικό-ανέργων: 8 ευρω !!!

χορηγοί επικοινωνίας: AntiRadio.gr / Μεσόγειος 95,7 fm