ΧΝΑΡΙΑ - Παρουσίαση δίσκου "7985" / Flaco / Ονειρευτής & Sun D @ 8Ball Live Stage - 31 Ιανουαρίου


Τη Παρασκευή 31 Ιανουαρίου τα Χνάρια επιστρέφουν στο Βορρά για τη live παρουσίαση του νέου τους "κωδικοποιημένου" δίσκου '7985', αλλά και τραγούδια από τη πενταετή δισκογραφία τους. Εκεί θα συναντήσουν τους δυναμικούς και χρόνια γνώριμους, στη low bap σκηνή, Ονειρευτή & Sundy.
Από τη μάζωξη δε θα μπορούσε να λείπει η solo παρουσία του Flaco, που θα συνοδεύσει τα βαριά beat του hip hop, με τα εύηχα samples της reggae.

Λίγα λόγια για το νέο δίσκο:
“Καιρό τώρα παρατηρούμε τη δίψα σας. Έτσι ήρθαμε, απρόσκλητοι στο μισοξύπνι σας κι αφήσαμε ένα ποτήρι νερό στο πλάι σας. Απ΄το να κάθεστε και να αναρωτιέστε αν είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο, θα ήταν καλύτερο να το πιείτε. Πριν ξοδέψετε την ενέργεια σας, ώστε να βγάλετε νωρίς τα συμπεράσματα σας, θα ήταν πιο έγκυρο να ψάξετε στον εαυτό σας ή τουλάχιστον να τον ακούσετε. Σ’ αυτό το δίσκο εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό και τίποτα παραπάνω. Θα το βρείτε μέσα την μπόλικη θλίψη μας, το άχτι μας και την περίσσια μας άρνηση. Το χρωστάμε σε μια μαχαιρωμένη καρδιά, σε όλα τα αδικοχαμένα αδέρφια μας, αλλά και σε όσους γυαλίζει το μάτι τους. Όποιος γελασμένος νομίζει πως είναι ο μόνος που μαθαίνει από την ιστορία έχουμε να του πούμε ότι δεν θα ακουστεί κανείς όσο μιλάμε όλοι μαζί και για αυτό διαφέρει ο βουβός από τον σιωπηλό”

ΧΝΑΡΙΑ - Παρουσίαση δίσκου “7985”
FLACO
ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ & SUN D

31 Ιανουαρίου 2014
Eightball Live Stage (Πίνδου 1, Λαδάδικα)
Είσοδος:
Ταμείο: 6 ευρώ
Προπώληση: 5 ευρώ
Σημεία προπώλησης: www.ticketarena.gr
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30


Χνάρια “Σα βολεύει ο καιρός”
https://www.youtube.com/watch?v=XEahiry6u9M
Χνάρια “Ανάσες στην Ερημιά” - Official Clip
https://www.youtube.com/watch?v=UDLPcKYuyCA
Flaco “Φώναξε μου δυνατά”
https://www.youtube.com/watch?v=WROdlInWF5I
Ονειρευτής & Sun D “Η αλήθεια μου”
https://www.youtube.com/watch?v=U9yxTPFHa4s

Facebook event
https://www.facebook.com/events/1448436655379414/

Για περαιτέρω πληροφορίες – διευκρινήσεις:
m: alex@artontheroad.gr
T: +30 6970 034 210