Τα Χάρτινα Φτερά live @ Double Trouble (15/2/2014)


Τα Χάρτινα Φτερά σας καλούν σε ένα live έκπληξη στο νέο χώρο του Double Trouble. Θα απολαύσουμε δικά τους τραγούδια από το επερχόμενο δίσκο τους, καθώς και επιλεγμένες διασκευές που θα συζητηθούν. Μαζί τους, οι Dismantled dance group, θα χορογραφούν on stage επιλεγμένα κομμάτια.

Όπως λέει και η μπάντα: «Τα Χάρτινα Φτερά είναι σαν κι εσένα. Ζουν, κοιμούνται, ονειρεύονται, δουλεύουν κι αφαιρούνται, πιστεύουν και αμφισβητούν, αποτυπώνοντας στιγμές και σκέψεις σε ένα χαρτί, μια υπενθύμιση στο κινητό, στο μυαλό ενός φίλου».

Τα Χάρτινα Φτερά, έχοντας χαρακτηριστεί ως ο νέος ήχος του Ελληνικού Alternative Rock, έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση, καθώς και διακρίσεις σε μουσικούς διαγωνισμούς που έχουν λάβει μέρος σε όλη την Ελλάδα.

Τα Χάρτινα Φτερά είναι οι:
Μιχάλης Κεχαγιαδάκης (Φωνή-κιθάρες-samples)
Χάρης Μπότσης (πλήκτρα-loops)
Μάνος Ζουρίδης (μπάσο)
Γιάννης Βερούχης (τύμπανα)

Σας περιμένουμε όλους!

Official Links
https://www.facebook.com/TaXartinaFtera
http://www.jumpingfish.gr/taxartinaftera
https://www.youtube.com/user/TaHartinaFtera
http://el-gr.facebook.com/DismantledDance


Την βραδιά θα ανοίξουν οι End Of Discussion (E.O.D)

"Οι End Of Discussion (Ε.Ο.D.) ξεκίνησαν σαν Project το 2009 με πρωτεργάτες το Νίκο Tσερέ και το Χρήστο Τσιφτσή. Μετά από αλλαγές μελών και "νεκρά" διαστήματα, η μπάντα επιστρέφει με νέο Lineup από το φθινόπωρο του 2010. Στις αρχές του 2011 ξεκινά τις Live εμφανίσεις και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό μέχρι και σήμερα. Φιλοδοξία μας να διεκδικήσουμε το δικό μας κομμάτι στη ροκ σκηνή της Αθήνας, συντροφεύοντας και εκφράζοντας όλους εκείνους που αγαπούν το classic rock, τα blues και τη soul, πάντα με τη δική μας φρέσκια ματιά."

Ως επίσης σε μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς και όση ώρα τα Χάρτινα Φτερά θα βρίσκονται On stage , θα συμμετέχει και το χορευτικό συγκρότημα Dismantled, το οποίο θα χορεύει κατά την διάρκεια των τραγουδιών τους.


ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22.00


Double Trouble (The Yard)
Πατησίων 101
10434 Αθήνα
τηλ 2106127005

Facebook event: