ΚΕΡΑΙΕΣ & APOLIA live @ After Dark (22/3/2014)


Το Σάββατο 22 Μαρτίου μια εκρηκτική βραδιά περιμένει τους λάτρεις της Ελληνόφωνης ροκ μουσικής γεμάτη από συναισθήματα χαράς, θυμού, πόνου και έντονο χρώμα ρομαντισμού, ρεαλισμού και φαντασίας που θα μας προσφέρουν οι ΚΕΡΑΙΕΣ από την Θεσσαλονίκη μαζί με τους APOLIA από την Αθήνα. Μια σύμπραξη που στέλνει το μήνυμα ότι ο Ελληνικός στίχος είναι παρόν, ζωντανός και πανίσχυρος και πως όσο κι αν θέλουν κάποιοι να τον θάψουν δε πρόκειται να τα καταφέρουν.

ώρα προσέλευσης: 22:30
τιμή εισιτηρίου: 5ευρω
After dark, Ιπποκράτους & Διδότου 31, Εξάρχεια.


βιογραφικό Κεραίες
Η μπάντα σχηματίστηκε στην Θεσσαλονίκη το 2003 από την φωνή των Ελληνιστάν Γιώργο Ελευθέρογλου και τον ντράμερ πίσω από το πρώτο LP από τις Τρύπες, τον Κώστα Φλωροσκούφη. Ο Τάκης Μπόζογλου των Γκρόβερ θα έλθει στην κιθάρα και στο μπάσο ο Πάρης Βαγιωνάς.
Το 2006 το συγκρότημα κυκλοφορεί το πρώτο της CD με τίτλο «Αυτοί δεν γελούνε ποτέ». Η ηχογράφηση έγινε με το πλανόδιο στούντιo τους στην Θεσσαλονίκη, την Ασπροβάλτα, την Πτολεμαίδα και την Αριδαία και 11 τραγούδια, συν μια διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού από τον Μιχάλη Αχλατζή (Χορευτές Του Βυθού). Οι φιλικές συμμετοχές στο CD πάμπολλες, μεταξύ των οποίων και οι: Νίκος Δημητριάδης (Τα Ροδα Της Ερήμου), Θανάσης Δημητρακούδης (Πράσσειν Άλογα), Πέρτσινος (Γκρόβερ), Ντίνος Τσαναξής και Θοδωρής Μπιτζίδης.
Το 2012 η μπάντα κυκλοφορεί την 2η της δισκογραφική δουλειά, ως ανάγκη έκφρασης ακόμα πιο προσωπικών ανθρώπινων στιγμών αλλά και πιο δυνατών συναισθημάτων. Αυτή τη φορά τα τραγούδια είναι πιο ωμά και πρωτόλεια σε σχέση με το πιο έντεχνο ύφος του προκατόχου του, βασικός στόχος τώρα πια είναι η απευθείας βουτιά στην καρδιά του ακροατή. Σήμερα παίζουν μαζί με τον Γιώργο και τον Κώστα, οι: Παύλος Λιανός (Μπάσο) και Κων/νος Μπέλλος (κιθάρες).
πληροφορίες/ επικοινωνία:
mediafire: http://www.mediafire.com/?ldw3x8osdgg6s
myspace: http://www.myspace.com/keraies
facebook: https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82/314748051884848


βιογραφικό Apolia
Οι Apolia είναι ένα Ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με έδρα την Αθήνα. Στις 27 Μαΐου 2011 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο CD με τίτλο ΑPOLIA (μέρος α') και στις 29 Νοεμβρίου 2012 τον δεύτερο με τίτλο APOLIA (μέρος β') από την Studio mythos. Τέσσερα χρόνια πριν, το φθινόπωρο του 2008, ξεκίνησαν με καθαρά ηλεκτρικό σχήμα (δύο κιθάρες, μπάσο και τύμπανα) να εμφανίζονται μόνο με δική τους μουσική παίζοντας support σε μπάντες όπως Ενδελέχεια, Tsopana rave και άλλες. Δύο χρόνια πιο πίσω, από το 2006, έπαιξαν ηλεκτρακουστικά, διασκευές ξένων κυρίως καλλιτεχνών, μαζί με κάποια από τα τραγούδια τους. Οι επιρροές τους προέρχονται κυρίως από την δεκαετία των 90's μέχρι και σήμερα και από τα τέλη των 80's, έχοντας βάση την ποπ και την ροκ της Αμερικής, της Αγγλίας και της Ελλάδας.
Πληροφορίες/ επικοινωνία:
Bandcamp: http://www.apolia.bandcamp.com/
Youtube: http://www.youtube.com/antonatos01
Facebook: https://www.facebook.com/apoliaband