11 & 12 Απριλίου στο Volume1 (Αθήνα) ο B.D.Foxmoor παρουσιάζει την UMICAH!

Στις 11 και 12 Απριλίου στην Αθήνα (και αρχές Μαϊου στη Θεσσαλονίκη) ο B.D. Foxmoor των Active Member θα παρουσιάσει την UMICAH. Δεν ξέρουμε τελικά αν θα είναι η μουσική σύμπραξη της χρονιάς ή τι άλλο, σίγουρα πάντως είναι μια μουσική στιγμή αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην αθωωότητα του "χθες" και στην ομορφιά  ενός πιο λεύτερου "αύριο".
O frontman των Active Member B.D.FOXMOOR θα δώσει 3 συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πολλούς καλεσμένους παρουσιάζοντας ξανά τη Umicah!


Την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Απρίλη στον ολοκαίνουριο χώρο του Stage Volume 1 (Αγίας Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι) στην Αθήνα και το Σάββατο 3 Μαΐου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη. Μια μουσική αναδρομή στα τραγούδια των Active Member με τον BD FOXMOOR να καλεί επί σκηνής τους: MCD - ο πρώτος dj των active member - ΧRAY (Νικήτας Κλίντ) Oδυσσέα (Razastarr) φυσικά τη Sadahzinia, τoν REAL D, τους ΒΑΒΥΛΩΝΑ με το αρχικό τους σχήμα, τους BRIGADA με το αρχικό τους σχήμα και τoν DJK, σε μια μοναδική ευκαιρία να δει κάποιος ξανά η για πρώτη του φορά επί σκηνής, όλους εκείνους που ζήσαν την Umicah στην εποχή της!

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ
Η προπώληση ξεκίνησε!
Είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ
Διεύθυνση: Αγίας Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι
οι πόρτες ανοιγουν: 8.30μ.μ.
ώρα έναρξης: 10μ.μ.

Σημεία προπώλησης: 
Reload Stores (Πανεπιστημίου 54, τηλ. 2103801464)
Ticket house, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 2103608366
Ιμάντας, Σαρρή 46, Πλατεία Ασωμάτων, Ψυρρή τηλ. 2103242411 

O Μιχάλης Μυτακίδης πάντα γινόταν ντελάλης απ' το αύριο, γι΄αυτό επιπόλαια ας μη του χρεώνουμε το ίδιο του το όνειρο. Είναι απλά τα πράγματα. Απλούστατα. Και επειδή ξεκάθαρα, είναι και όμορφα.