Πάνος Πιλάτος + Αστικό Σύνδρομο / Devotion / Απαγορευμένα Μήλα @ Μαύρη Τρύπα (21/12/2014)


Κατά την μυστικιστική ημερομηνία 21.12, τη νύχτα που η Γη έχει τη μεγαλύτερη απόκλιση από τον Ήλιο, η Θεσσαλονίκη θα υποδεχθεί μια ομάδα μουσικών των οποίων η στάση και το έργο τους αποτελεί εν γένει μοναδικότητα στο εγχώριο εναλλακτικό ήχο.

Το ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, με frontman τον αιρετικό multi-artist ΠΑΝΟ ΠΙΛΑΤΟ, οι DEVOTION, το nu-genre απόλυτα fresh girlie rock μυστικό που διαδίδεται σαν ρυθμική λάβα, και τα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΗΛΑ, θα βρεθούν στη σκηνή της ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ, για μια βραδιά γεμάτη πλούτο σε ήχους, styles και νοήματα.

Rock, progressive, rap, nu-metal, core elements, gothic touch, alternative διάθεση, στίχοι-λέξεις-λόγια ελληνικά και αγγλικά, ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!

Ο Πάνος Πιλάτος και οι συνοδοιπόροι του, ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, αυτό το μοναδικό, προοδευτικό, urban dark rock σχήμα που, κατά κάποιο τρόπο, αποτελεί μια πιο intellectual πλευρά των πρωτοπόρων ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ, θα παρουσιάσει ένα set με ορισμένους ΝΤΧ ύμνους (Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΜΕΡΑ, ΠΡΟΦΗΤΗΣ, ΣΤΑ 4, ΣΥΝΤΡΙΜΙΣΙΟΝ, Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ κ.α.) καθώς και νέο υλικό και κάποιες εκπλήξεις.

Ρυθμός, ατμοσφαιρικά μονοπάτια που καταλύονται από εκρήξεις ηλεκτρισμού, πλουραλισμός σε ήχους, γοητευτικό κράμα τάσεων και στίχοι που σου σκίζουν τα σώψυχα.

Όσο για τις DEVOTION, που αυτή την περίοδο βρίσκονται στο studio όπου ετοιμάζουν την πρώτη τους πλήρη δισκογραφική κατάθεση (η οποία θα κυκλοφορήσει από το PMProom ενώ στο εξωτερικό από αμερικάνικο label), αν διακρίνεις την κοχλάζουζα γενεσιουργική αιτία μιας επερχόμενης έκρηξης που είναι ικανή να αλλάξει το στατικό τοπίο και τα λιμνάζοντα νερά, και να τα μεταβάλλει σε μια φλεγόμενη ροή ενέργειας που θα σμιλέψει με φυσική έμπνευση εκ νέου τη τάξη στον κόσμο γύρω σου, τότε μόνο θα μπορέσεις να νιώσεις τι πρεσβεύουν οι μύχιες ικανότητές τους.

Όμως ο πλουραλισμός της βραδιάς ξεκινά νωρίτερα, με την εμφάνιση των very special guests Θεσσαλονικιών ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΗΛΑ. Μια ιδιαίτερη, post punk - power pop ομάδα, όπου η ατμόσφαιρα, η ποιητική διάθεση και οι ηλεκτρικές εκκενώσεις χαρακτηρίζουν την δική τους, ξεχωριστή οπτική.
Η μπάντα αποτελείται από τους Θωμάς Γράτσιανος (κιθάρα), Άχι (μπάσο), Μάριος Παπανικολάου (ντραμς), Νικόλαος Γράτσιανος (φωνή), Iωάννα Έμμα (φωνή), και πρόκειται για σχήμα που επιβάλλεται να απολαύσεις!


Εκεί, γύρω στις 21:00, οι πόρτες θα έχουν ανοίξει, και το ταξίδι θα ξεκινά.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: 5 ευρώ

Ζωντανή ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, ΒΑΙΟΥ 5, ΛΑΔΑΔΙΚΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τηλ: 2310-510081