Βομβιστές Συνείδησης - Στου Ουρανού Το Στέμμα


Η Plasma Production παρουσιάζει, μετά από αρκετό καιρό, την καινούργια δισκογραφική δουλειά του Βομβιστές Συνείδησης (Λεωνίδα Μασσαβέτα) με τίτλο "Στου ουρανού το στέμμα". Ο δίσκος περιλαμβάνει δεκαεννέα κομμάτια, συνολικής διάρκειας μίας ώρας, τα οποία διακρίνονται από τον πειραματικό και abstract hip-hop χαρακτήρα τους.
Πρωταγωνιστής είναι το συναίσθημα το οποίο εκφράζεται περίτεχνα μέσα από τον ήχο των φυσικών μουσικών οργάνων και τις ερμηνείες που κυμαίνονται σε ύφος έρρυθμης απαγγελίας και μελωδικών φωνητικών.
Το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν υπήρχε η συνεργασία με τους Δημήτρη Κουντούρη (Ανδρείκελος - Αποκάλυψις) τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο προγραμματισμού και συμπαραγωγής, Αλέξανδρο Ιακώβου στο βιολί, Γιώργο Νίκα (Αποστάτης - Αντίποινα) στην γκάιντα, N8 (Under Pressure) και Παράξενος στο ραπ.
Τα ακούσματα παίρνουν μορφή και εικόνα μέσα από την σκοτεινή ματιά του Αλέξανδρου Δ. Τσερέπα, ο οποίος έχει επιμεληθεί το εξώφυλλο και το γραφιστικό κομμάτι του δίσκου.
Το βίντεο κλιπ "Στου ουρανού το στέμμα" δημιούργησαν οι Παράξενος (σενάριο, σκηνοθεσία, μοντάζ) και KAL Videography (Εικονοληψία) με συμμετοχές των Νικόλας (Razastarr), N8 (Under Pressure), Νίκος Παπουτσής και Δημήτρης (…?)

DOWNLOAD LINK: http://bit.ly/StouOuranouToStemma
Στου Ουρανού Το Στέμμα (Official Video): https://www.youtube.com/watch?v=-_poe1MzHKM
facebook page: https://www.facebook.com/bombistes.syneidisis