Οι Salto Mortale live στο Αιτωλικό


Το Kastanas Cafe Bar υποδέχεται για πρώτη φορά στο Αιτωλικό τους Salto Mortale για μία live παρουσίαση του νέου τους ep "Μία άλλη πραγματικότητα" αλλά και σε ένα αφιέρωμα στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή.

Σάββατο 18/4, 22:00

Kastanas Cafe Bar, Πεζόδρομος Αιτωλικού
Είσοδος Ελεύθερη
χορηγός επικοινωνίας: AntiRadio.gr
Οι Salto Mortale δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2013 και αποτελούνται από τους Θανάση Αντωνόπουλο (φωνή,κιθάρα),Δημήτρη Μουργελά (μπάσο),Γιώργο Μαρκόπουλο (κιθάρα) και Γιώργο Φούρο (τύμπανα).
To μουσικό τους ύφος κυμαίνεται στα πλαίσια του ελληνόφωνου ροκ. Έχουν πραγματοποιήσει live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και εμφανίσεις μαζί με τα Υπόγεια Ρεύματα, τους Puressence, το Μίλτο Πασχαλίδη, με Στόκα, Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη και Σταρόβα, το ΣωκράτηΜάλαμα, τα Μωρά στη Φωτιά,τον Πέτρο Θεοτοκάτο,τους Απροσάρμοστους και τους Beggar’s Blues Diary ενώ έχουν συμμετάσχει και σε διάφορα φεστιβάλ(4η Γιορτή Circulo Cooperativa,Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα κ.α.)
Mετά την κυκλοφορία 2 digital singles («Η Επόμενη Μέρα»-Απρίλιος 2014, «Το Κορίτσι του Βάλτου»-Ιούνιος 2014) ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους με τίτλο «Μία άλλη πραγματικότητα».
Πρόκειται για μία ανεξάρτητη, αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή η οποία έχει "κοπεί" και σε CD σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.
Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από το Σάκη Μπάστα στο Noisebox Studio στην Πάτρα.Το εξώφυλλο είναι η απεικόνιση ενός έργου του ζωγράφου Γεράσιμου Γαλιατσάτου.
To EP εκτός από τα 2 singles συμπεριλαμβάνει και ένα καινούριο κομμάτι με τίτλο «Ταξίδι δίχως τέλος».
Τη μπάντα θα βοηθήσει για μερικά live στην κιθάρα ο George Constantine Kratsas.