ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ III @ Barock (12/2/2016)


Στις 12 Φεβρουαρίου την Παρασκευή, η γνωστή σε σβόλους παράσταση ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ το ΙΙΙ, επισκέπτεται για πρώτη φορά το Παγκράτι και το The Barock CLUB...Σε ένα χώρο ζεστό οι καλλιτέχνες θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν θερμική ισορροπία χαμηλώνοντας την θερμοκρασία με τα αστεία τους...Stand up comedy και music comedy μέχρις εσχάτων που όμως αν έρθετε θα τα έχετε ήδη δει..τα έσχατα..

Ο SexPyr "The Human Man" με τα απίθανα τραγούδια του θα μας ταξιδέψει σε μελωδίες και σε εποχές που το μπαροκ κυριαρχούσε, ενώ ο Alexandros Titkov θα μας αναλύσει τις πιο απίθανες σκέψεις που μπορεί να έχει κάποιος άνθρωπας στο μυελό των οστών του. Η παράσταση θα έχει και γυναίκες με πρώτη και κύρια την Xrysa Katsarini που ενώ θα τα λέει όποιος την κοζάρει ερωτικά θα πληρώνει παραπάνω καθώς σωματοφύλακες από μπαρόκ εποχές θα τον καταχεριάζουν....

Special quest πάλι γυναίκα, η Stella Karabakaki από το Βitch Party στην πρώτη της παγκόσμια εμφάνιση σε σκηνή! Στα dexx θα κάθεται για να ξεκουραστεί, αφού πρώτα έκανε την αφίσα, θα κάνει και ήχο και θα φτιάξει και το ραδιοφωνικό σποτ θα ψήσει και καφέδες ο ipsychos- Ioannis Psychos!

Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό ώστε να πάρουμε δώρα στις γκόμενες και γκόμενους μας του Αγίου Σερπαντίνου!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ 5€

BAROCK
ΠΡΑΤΙΝΟΥ 5 , ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΙΙΙ
ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ

https://www.facebook.com/events/1544956229165361/