Παναγιώτης Μπερλής (Διάφανα Κρίνα) και Αντώνης Βάμβουκας (Νυχτοβάτες) Live @ ROCKSTORIES 18/3/2016


Ο Παναγιώτης Μπερλής (Διάφανα Κρίνα) και ο Αντώνης Βάμβουκας (Νυχτοβάτες) έρχονται ζωντανά την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στις 10:00 το βράδυ στο ROCKSTORIES (Λουδοβίκου 5 – Πειραιάς, δίπλα στον Σταθμό του Ηλεκτρικού) να ερμηνεύσουν τραγούδια από τους προσωπικούς τους δίσκους, τραγούδια από τα Διάφανα Κρίνα και τους Νυχτοβάτες καθώς και επιλεγμένες διασκευές αγαπημένων κομματιών της ξένης ροκ και εναλλακτικής σκηνής με οπτικοακουστικές προβολές και παρεμβάσεις από τον μουσικό παραγωγό John T

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΡΛΗΣ (Διάφανα Κρίνα)
Ο Παναγιώτης Μπερλής, ερμηνευτής, συνθέτης, τραγουδοποιός και πολυ-οργανίστας με μουσικές σπουδές στη τζαζ και κλασσική σύνθεση και στο πιάνο, στην τριαντάχρονη και πλέον μουσική του πορεία μέχρι σήμερα, έχει ιδρύσει διάφορα ροκ, εναλλακτικά και τζαζ μουσικά σχήματα παρουσιάζοντας δικά του κυρίως τραγούδια, συνθέσεις και διασκευές σε πολυάριθμες επιτυχημένες εμφανίσεις ανά τον κόσμο. Έχει συνθέσει και ενορχηστρώσει μουσική για το θέατρο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, όπως επίσης και για εικαστικές ενότητες της ζωγράφου Αγγελικής Κούρκουλου, με την οποία έχουν ιδρύσει την πρωτοποριακή μουσικο-εικαστική ομάδα “PanAngel8Arts” πλέκοντας τη μουσική με τη ζωγραφική δημιουργία σε συνθέσεις εμπνευσμένες από τη ζωγραφική και το αντίστροφο, καθώς και σε ζωντανά μουσικο-εικαστικά δρώμενα επί σκηνής, “LivePaint2LiveMusic”. Ως ιδρυτικό μέλος, πιανίστας, συνθέτης και τραγουδιστής στο συγκρότημα "Διάφανα Κρίνα", έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες εμφανίσεις με μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό και πρόσφατα τις δύο μεγάλες συναυλίες στην Τεχνόπολη (Γκάζι) στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2015. Επίσης, πραγματοποιεί εμφανίσεις προσωπικές με πλήρες ή ακουστικό σχήμα καθώς και σε σύμπραξη με άλλους καλλιτέχνες, ερμηνεύοντας τραγούδια του, τραγούδια από τα Διάφανα Κρίνα καθώς και δικές του διασκευές επιλεγμένων τραγουδιών της ελληνικής και διεθνούς σκηνής.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ (Νυχτοβάτες)
Ο Αντώνης Βάμβουκας από το συγκρότημα Νυχτοβάτες, είναι καθηγητής μουσικής, τραγουδοποιός και ερμηνευτής. Ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία στην Κρήτη και από το 2014 δραστηριοποιείται κυρίως στην Αθήνα. Έχει πραγματοποιήσει τρεις δισκογραφικές δουλειές. Εκτός από τα τραγούδια του στις ζωντανές εμφανίσεις, έχει πλούσιο ρεπερτόριο από την ελληνική και τη διεθνή σκηνή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΙΟΣ (John T.)
Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός με πέρασμα από τους σταθμούς Imaginistes και Burradio, Active Radio, Studio Fm 1, έχει γράψει μουσικά άρθρα για site Imaginistes και Cretalive.gr . Ασχολείται με την μουσική επένδυση συναυλιών αλλά και θεατρικών, έχει πάρει μέρος σε Φεστιβάλ (Αμαρουσίου, Τελαμώνεια, Local Act -Βύρωνας, Φεστιβάλ Κολωνού) και σε συναυλίες Αθήνα ,Ηράκλειο, Σαλαμίνα, Βόλος, αλλά και σαν dj σε μαγαζιά Αθήνα, Αίγινα, Χανιά .Είναι συνεργάτης της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων Action Esti με την οποία έχει υποστηρίξει παραγωγές της (Θεατρικές και Μουσικές) σε διαφόρους χώρους στην Αθήνα, με πιο μεγάλη στιγμή το φεστιβάλ Αμαρουσίου υποστηρίζοντας μουσικά 20 παραστάσεις σε 23 μέρες! . Ακόμα έχει υπάρξει μέλος του συγκροτήματος Alma Music Band. Ο φετινός χρόνος τον βρίσκει σαν guest ραδιοφωνικό παραγωγό στο Studio Fm1 και Buradio και να υποστηρίζει μουσικά events- συναυλίες και Θεατρικά.

fb event: https://www.facebook.com/events/1312750235405392/
χορηγός επικοινωνίας: AntiRadio.gr