Παναγιώτης Μπερλής (Διάφανα Κρίνα) - Κώστας Παρίσσης (Υπόγεια Ρεύματα) Live @ Μικρό cafe (20/5/2016)


Παναγιώτης Μπερλής (Διάφανα Κρίνα) - Κώστας Παρίσσης (Υπόγεια Ρεύματα) Live

Δυο φίλοι, δυο καλλιτέχνες με σημαντικές πορείες, κυρίως σε δύο από τα πιο δημοφιλή γκρουπ της ελληνικής ροκ σκηνής, τα Διάφανα Κρίνα και τα Υπόγεια Ρεύματα, μας προσκαλούν σε μια βραδιά κατάνυξης όπου τον πρώτο ρόλο έχουν τα τραγούδια τους, «γυμνά» όπως δημιουργήθηκαν.
Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίσση και τον Παναγιώτη Μπερλή δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια η πορείες τους, αντίστοιχα, αποτελούν για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή.
Ένα «υπόγειο ρεύμα», λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του cd, με λυρική διάθεση εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και από αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του, όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας ο Μπάμπης Στόκας ο Πάνος Μουζουράκης κ.α.
Ένα «διάφανο κρίνο» ερμηνεύει τραγούδια από το νέο άλμπουμ του με τίτλο ''μύθοι ενός νάρκισσου'', τραγούδια από τα Διάφανα Κρίνα, όπως και, επιλεγμένα τραγούδια άλλων αγαπημένων του καλλιτεχνών.
Ο φίλος τους και μουσικός παραγωγός John T. επενδύει τη βραδιά αυτή με εξαιρετικές οπτικοακουστικές προβολές και παρεμβάσεις.

Παρασκευή, 20 Μαΐου στις 10 μ.μ.
Μικρό cafe
Ερυθραίας 2, Περιστέρι, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Ελλάδα, 12134
χορηγός επικοινωνίας: AntiRadio.gr

fb event: https://www.facebook.com/events/1613741845612625/