Λόγος Απειλή - Παρουσίαση Δίσκου @ We Θεσσαλονίκη (22/4/2017)Λόγος Απειλή : Παρουσίαση Δίσκου «Σε Πειρατικούς Σταθμούς» Live στη Θεσσαλονίκη.

Μαζί στη σκηνή : ΔΠΘ, Μικρός Κλέφτης, 12ος Πίθηκος, Sadomas, Απέχεις


Δύο χρόνια μετά την «Αμνησία», ο Λόγος Απειλή επιστρέφει για να επιβάλει νέους κανόνες και δεδομένα στο ελληνικό hip hop με έναν προσωπικό δίσκο - απόδειξη, πως το battle rap είναι τέχνη. «Σε Πειρατικούς Σταθμούς» με περίτεχνα wordplays και αιχμηρά punch lines να αποτελούν τα βασικά συστατικά, δοσμένα με old school και ταυτόχρονα fresh αισθητική, ο Spo ξεδιπλώνει τα skills και τις αλήθειες του, εκπροσωπώντας τον «κύκλο» του, το I Am Hip Hop, τους Keepers of the Hustle, τους Ladose και τους Απέχεις και τιμώντας τους αμέτρητους καλλιτέχνες - Έλληνες και διεθνείς - που έχουν μοιραστεί το ίδιο stage.

Το «Σε Πειρατικούς Σταθμούς» αποτελεί ένα αμιγώς προσωπικό θέμα, αφού ο Λόγος Απειλή, εκτός των στίχων έχει επιμεληθεί τη μουσική παραγωγή, τις μίξεις, τον προγραμματισμό και το mastering ολόκληρου του δίσκου. Ωστόσο, οι συμμετοχές είναι βαρυσήμαντες. Xplicit, 12ος Πίθηκος, Μικρός Κλέφτης, Δ.Π.Θ., Sadomas και Θήτα Ρο από Taburo Bota, δίνουν και αυτοί το στίγμα τους, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Τα cuts υπογράφουν ο DJ Waif, ο Propo ’88 (Da Shogunz) και ο DJ Amok.

Το «Σε Πειρατικούς Σταθμούς» μόλις κυκλοφόρησε και θα παρουσιαστεί live στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 22 Απριλίου στο πολυχώρο We.
Ακούστε ολόκληρο τον δίσκο εδώ:

http://bit.ly/2mBGuKC

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Τιμή εισιτηρίου :

6 € προπώληση
8 € ταμείο

Σημεία προπώλησης

★ Stereodisc - Αριστοτέλους 4
★ Tickethouse / Musicland - Μητροπόλεως 102
★ Πολυχώρος We - 3ης Σεπτεμβρίου (παλιό Παγοδρόμιο, στο ύψος του Παλέ Ντε Σπορ)

Online μέσω του Viva : https://goo.gl/OGpfjC

Facebook Event : https://www.facebook.com/events/1351112111600996/