Η Άννα Χρυσάνθου μας παρουσιάζει το "Τανγκό της Μέριλιν"


Τανγκό σε σκίτσο, για βιολί, τσέλο, κοντραμπάσο, και Μέριλιν. 

Η Άννα Χρυσάνθου κινείται στον χώρο του τραγουδιού πιο επαγγελματικά, τα τελευταία 2 χρόνια. Είναι μια νέα καλλιτέχνης, που κινείται σε έντεχνο ρυθμό και ήδη μας έχει συστηθεί με το πρώτο της προσωπικό τραγούδι, Άν-να, που κυκλοφόρησε το 2016.  Ο τίτλος καθόλου τυχαίος, μιας και το τραγούδι είναι σε δικούς της στίχους και μουσική, και επιδιώκει να μας συστήσει πιο ουσιαστικά την ίδια την Άννα. Το τραγούδι στόλισαν με την μουσική τους οι εξαιρετικοί Γιώτης Κιουρτόγλου και Μιχάλης Πορφύρης.

Τον φετινό χειμώνα, η Άννα συνεχίζει τις live εμφανίσεις της με το καινούργιο της πλέον σχήμα. Μαζί της παίζουν πλέον ο Άλκης Δήμος στο μπάσο και στο λαούτο, και ο Δημήτρης Καζάνης στο βιολί και στα πλήκτρα. Μαζί με τα παιδιά παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με εναλλακτικές διασκευές, αλλά και τα προσωπικά τραγούδια της Άννας. Μαζί παίζουν σε μικρούς χώρους της Αθήνας, ενώ πρόσφατα έπαιξαν και στην Κύπρο.


Κι ενώ συνεχίζονται οι εμφανίσεις της, η Άννα τώρα μας συστήνει το δεύτερο προσωπικό της τραγούδι, και ο τίτλος αυτού, Το Τανγκό της Μέριλιν.
Ένα τραγούδι ατακαδόρικο, σε ρυθμούς τάνγκο, σε στίχους και μουσική της ίδιας. Ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στο κοντραμπάσο, ο Μιχάλης Πορφύρης στο τσέλο, ο Μαρίνος Γαλατσινός στο κλαρινέτο, και ο Γιώργος Παναγιωτόπους στο βιολί, συμμετέχουν για ακόμα μια φορά στα τραγούδια της Άννας. Το βίντεοκλιπ έχει αναλάβει ο ζωγράφος Άλκης Χριστοφόρου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Άννα Χρυσάνθου, αλλά και να ακούσετε το νέο της τραγούδι εδώ: