Συμμετοχή B.D.Foxmoor σε συναυλία για το "Catastroika" στο Gagarin κ.α.

Σήμερα, Τρίτη 13 Μαρτίου γύρω στις 11 π.μ., θα γίνει διαδήλωση έξω από το Υπουργείο Υγείας και συναυλία με συμμετοχή ανάμεσα σε άλλους και του B.D.Foxmoor (μόλις μας ενημέρωσαν ότι σε περίπτωση βροχής θα ακυρωθεί/αναβληθεί - οπότε έχετε το νου σας).

Επίσης, την ίδια μέρα Τρίτη βράδυ, ο B.D.Foxmoor θα συμμετάσχει στην διοργάνωση μιας συναυλίας ενίσχυσης για το νέο ντοκιμαντέρ "Catastroika" του 'Αρη Χατζηστεφάνου.
Οι δημιουργοί του "Deptocracy", το ντοκιμαντέρ που είδαν τουλάχιστον 2 εκ. θεατές σε όλο τον κόσμο, διοργανώνουν αυτή τη βραδιά στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205). Τρίτη και 13 ενώνουμε την γκαντεμιά μας αλλά και τον κινηματογράφο με τη μουσική.
Όπως και το "Debtocracy", το "Catastroika" θα διατίθεται δωρεάν και στηρίζεται αποκλειστικά στις χορηγίες των θεατών. Οι δημιουργοί του έχουν ήδη ταξιδέψει σε τρεις ηπείρους συνομιλώντας με προσωπικότητες όπως ο Σλαβόι Ζίζεκ, η Ναόμι Κλάιν, ο Κεν Λόουτς, ο Λούις Σεπούλβεδα και πολλοί άλλοι.
(Ο B.D.Foxmoor θα εμφανιστεί γύρω στις 11 μ.μ. Πριν από αυτόν θα υπάρχουν και άλλοι καλλιτέχνες που στηρίζουν το σημαντικό αυτό εγχείρημα).

Είσοδος: 5 ευρώ (τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του ντοκιμαντέρ)

Να είστε γεροί,
Low bap Foundation