Τρύπια Καπέλα Band


Τα "Τρύπια Καπέλα" δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2010 παίζοντας διασκευές αλλά φτιάχνοντας συγχρόνως και τα δικά τους κομμάτια. Τρία αδέλφια προερχόμενα από διαφορετικά γκρουπ, ο Ντίνος Δήμου (Sounds Conspiracy,4 of A kind και Devilish Dogs) στις κιθάρες και στα πλήκτρα, ο Γιάννης Βασίλιεφ (Ηριών Ήχοι) σε φωνή/κιθάρα και με την προσθήκη του Παύλου Βασίλιεφ στα κρουστά (drum box cajon/drums), η μπάντα άρχισε να δένεται και να βγάζει μουσικό αποτέλεσμα σε ήχους ελληνόφωνους ακουστικούς Blues&Rock.

Τον Οκτώβριο του 2011, λοιπόν, κυκλοφόρησε το πρώτο album με τίτλο "Το Τρένο Του Χρόνου", μία unplugged ηχογράφηση που φέρει την αυθεντική ταυτότητα του γκρουπ  Αν και η μπάντα βρισκόταν ακόμα στα πρώτα της βήματα,η απήχηση του κόσμου ήταν δυναμική και αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για την μετέπειτα πορεία της.

Στα τέλη του 2012 και με ένα χρόνο στο στούντιο κυκλοφορεί ο δεύτερος στη σειρά δίσκος με τίτλο "Πρόστυχα Όνειρα". Πρόκειται για μια full band ηχογράφηση με περισσότερο hard rock ήχο που διατηρεί όμως το ύφος του συγκροτήματος.

Από τις αρχές του 2013 το γκρουπ βρίσκεται ήδη στο στούντιο για την προετοιμασία και τους πειραματισμούς του πάνω στα τραγούδια του τρίτου σε σειρά δίσκου, που θα φέρει το τίτλο "Ονειροπαγίδα" και η κυκλοφορία του αναμένεται στα μέσα του 2014.

Τα "Τρύπια Καπέλα", όλο αυτό το διάστημα έχουν λάβει μέρος σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς και φεστιβάλ, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν τα τραγούδια τους ζωντανά παντού, από μικρά μπαράκια μέχρι μεγάλα live stages. Παράλληλα οι ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζουν να αποτελούν τον βασικό στόχο του γκρουπ.


ΜΕΛΗ:
Γιάννης Βασίλιεφ - Φωνή/Κιθάρα
Ντίνος Δήμου - Πλήκτρα/Κιθάρα/Φωνή
Παύλος Βασίλιεφ - Drum Box Cajon
Φάνης Δήμου - Στιχουργός

Σύνδεσμοι:
http://trypiakapela.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/pages/Tρύπια-Καπέλα-official-group/255179114523315
http://twitter.com/Trypia_Kapela
http://trypiakapela.bandcamp.com/track/--2
http://www.jumpingfish.gr/TRYPIAKAPELA
http://www.myspace.com/trypiakapela
http://www.youtube.com/user/TheSorrowLol