Κόρε. Ύδρο. - "Απλές Ασκήσεις Στον Υπαρξισμό"

To νέο album των Κόρε. Ύδρο. με τίτλο "Απλές Ασκήσεις Στον Υπαρξισμό" κυκλοφορεί σε cd και digital album στις 29 Απριλίου και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στο online shop της Inner Ear.

Ένας Σέρβος σπουδαστής, ονόματι Πέτρος Ρέστοβιτς από το Βελιγράδι, άθεος και αβάπτιστος μέχρι τα 19 του χρόνια, βρήκε την πίστη και ζήτησε να βαπτιστεί στο μοναστήρι του Χιλανδαρίου. Καθώς γινόταν το μυστήριο του βαπτίσματος, κάποιος φίλος του τράβηξε μια φωτογραφία. Την ώρα που φωτογράφιζε, επέτρεψε ο Θεός να φανεί κάτι από την αόρατη χάρη του μυστηρίου του βαπτίσματος. Αυτό φάνηκε όταν εκτυπώθηκαν οι φωτογραφίες. Όλοι παρετήρησαν με κατάπληξη και ιερό δέος ότι στο κεφάλι του νεοφωτίστου καθόταν ένα λευκό περιστέρι! Η συγκίνηση του ιδίου μόλις είδε τη φωτογραφία ήταν απερίγραπτη. Το γεγονός αυτό συνέβη το 1980 στην Ιερά Μονή Χιλανδαρίου, του Αγίου Όρους.

Με αφορμή άλλα γεγονότα υπαρξιακής τάξεως, οι Κόρε.Ύδρο. έγραψαν τα τραγούδια που περιέχονται στον 4ο δίσκο τους, με τον εύγλωττο τίτλο «Απλές Ασκήσεις Στον Υπαρξισμό». Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν ζωντανά στο νέο στούντιο του συγκροτήματος στην Κέρκυρα, μέσα στο κλίμα της γενικότερης κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας.

Έχοντας χύσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα η Inner Ear επιτέλους κυκλοφορεί το νέο album των Κόρε.Ύδρο., «Απλές Ασκήσεις Στον Υπαρξισμό», σε cd και digital album (θα ακολουθήσει βινύλιο τον Σεπτέμβριο).

Tracklist
1. Όταν έρχονται οι τέκτονες
2. Τα βράδια της κρίσης
3. Ποτέ δεν ήμουν μόνος τελικά
4. Χωριστός βίος
5. Ο δρόμος μου για σένα
6. Χάδια
7. Μια ανοιχτή πληγή
8. Πένθος για το τέλος του καλοκαιριού(;)
9. Ο σατανάς της γειτονιάς
10. Ζεστασιά πριν το τέλος
11. Συμφιλίωση
12. Η παλαιότητα
13. Τραγούδι με ανάστροφο μήνυμα

Ακούστε το πρώτο single “Τα Βράδια της Κρίσης” εδώ