Κεραίες

Μήπως δυσκολεύεστε να συντονιστείτε ή δεν έχετε καλό σήμα στις ροκ επιλογές σας; Γι’ αυτό υπάρχουν όχι οι δορυφορικές, αλλά οι δισκογραφικές “Κεραίες”...

Η μπάντα σχηματίστηκε στην Θεσσαλονίκη το 2003 από την φωνή των Ελληνιστάν, Γιώργο Ελευθέρογλου και τον ντράμερ πίσω από το πρώτο LP από τις Τρύπες, τον Κώστα Φλωροσκούφη. Ο παλιός φίλος Τάκης Μπόζογλου των Γκρόβερ θα έλθει στην κιθάρα και στο μπάσο ο Λιάνος Παύλος (ex – The Next Saturdays).

Το 2006 το συγκρότημα κυκλοφορεί το πρώτο της CD με τίτλο «Αυτοί δεν γελούνε ποτέ». Η ηχογράφηση έγινε με το πλανόδιο στούντιo τους στην Θεσσαλονίκη, την Ασπροβάλτα, την Πτολεμαίδα και την Αριδαία και 11 τραγούδια, συν μια διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού από τον Μιχάλη Αχλατζή (Χορευτές Του Βυθού). Οι φιλικές συμμετοχές στο CD πάμπολλες, μεταξύ των οποίων και οι: Νίκος Δημητριάδης (Τα Ροδα Της Ερήμου), Θανάσης Δημητρακούδης (Πράσσειν Άλογα), Πέρτσινος & Στέλιος Τσέλιος (Γκρόβερ), Ντίνος Τσαναξής και Θοδωρής Μπιτζίδης.

Το 2012 η μπάντα κυκλοφορεί την 2η της δισκογραφική δουλειά, ως ανάγκη έκφρασης ακόμα πιο προσωπικών ανθρώπινων στιγμών αλλά και πιο δυνατών συναισθημάτων. Αυτή τη φορά τα τραγούδια είναι πιο ωμά και πρωτόλεια σε σχέση με το πιο έντεχνο ύφος του προκατόχου του, βασικός στόχος τώρα πια είναι η απευθείας βουτιά στην καρδιά του ακροατή. Το άλμπουμ διατίθεται για δωρεάν κατέβασμα από εδώ .


Οι Κεραίες είναι οι:
Γιώργος Ελευθέρογλου (Φωνητικά / Κιθάρα)
Κώστας Φλωροσκούφης (Ντράμς)
Παύλος Λιάνος (Μπάσο)