Ονειρευτής & Sundy @ Beautiful Day Music Festival (21/6)


Συμμετοχή του Ονειρευτή & του Sundy στο "Beautiful Day Music Festival"

Στις 21 Ιουνίου γιορτάζεται σε όλη την Ευρώπη η γιορτή της μουσικής, ένας θεσμός που ενώνει ανθρώπους, μετακινεί μουσικά σύνολα και καλλιτέχνες, που μετατρέπει τις πλατείες και τις γειτονιές σε μουσικές σκηνές.
Σε αυτή τη βάση (μουσική) ο Δήμος Καρδίτσας, η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας και η εκπομπή BeautifuL DaY (Kiss Fm 100,4 Κεντρικής Ελλάδας με τον Semi Petraki), ετοίμασαν το πρώτο BEAUTIFUL DAY music festival «μια πόλη… μουσική» που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου.
Σκοπός του φεστιβάλ είναι, για μία ημέρα στην πόλη της Καρδίτσας να παίζεται ζωντανή μουσική από μουσικά σχήματα που θα συμμετέχουν. Η δράση θα λάβει χώρα στο κέντρο της πόλης και χωρίζεται σε τρία μέρη:

Μέρος 1 street music 
Από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 στον κεντρικότερο πεζόδρομο της πόλης (πεζόδρομος Τερτίπη), 4 μουσικά σχήματα παίζουν ζωντανά για τους περαστικούς. Τα μουσικά σχήματα «αγγίζουν» διαφορετικά ήδη μουσικής όπως: Αμερικάνικο rock, jazz, swing, ελληνικό και ευρωπαϊκό rock.

Μέρος 2 stage 
Από τις 20:00 το απόγευμα, έως τις 00:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης, 4 μουσικά σχήματα απ όλη την Ελλάδα παίζουν ζωντανά, στη μεγάλη εξέδρα που έχει στηθεί. Η φιλοσοφία είναι η ίδια όπως και του πρώτου μέρους. Διαφορετικά ήδη μουσικής όπως, low bap (από τους low bap warriors by Active Member), soul, funk, swing, διασκευές ελληνικών και ξένων επιτυχιών, όπως και τραγούδια από τις δεκαετίες των 80ς και 90ς.

Μέρος 3 after 
Μετά τις 00:00 το φεστιβάλ θα μεταφερθεί στον πεζόδρομο Ηρακλείτου όπου θα υπάρξουν dj sets από μέλη των group που θα συμμετέχουν σε όλη τη διοργάνωση.

Μουσικά σχήματα street music (πεζόδρομος Τερτίπη) :
11:00 jazz noir (Τρίκαλα)
11:00 Mongoose (Λάρισα)
11:00 Διόσκουροι (Βόλος)
11:00 Radiocholic (Λάρισα)
* όλα τα μουσικά σχήματα ξεκινάνε ταυτόχρονα σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του πεζόδρομου.
Κεντρικό STAGE (Παυσίλιπο)
20:00 Ονειρευτής & Sundy feat.dj Found (Θεσσαλονίκη, Σέρρες,Αθήνα) 
21:00 CRIME SWING INVESTIGATION (Αθήνα)
22:00 Θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα
23:00 BLOW + Στέλιος Παπακώστας (Θεσσαλονίκη – Λάρισα)
* Τα μουσικά σχήματα αναφέρονται με την ώρα εμφάνισης τους. Σε παρένθεση η πόλη από την οποία θα έρθουν.

After (πεζόδρομος Ηρακλείτου) 
Dj Set από Low Bap Warriors

Διοργανωτές: 
Δήμος Καρδίτσας - Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας
BeautifuL DaY (ραδιοφωνική εκπομπή με τον semi petraki στον kiss fm 100,4 Κεντρικής Ελλάδας)