Υπόγεια Ρεύματα & Θ. Ανεστόπουλος @ Eightball (30/5/13) Live Report


Τα Υπόγεια Ρεύματα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη με την καινούρια τους σύνθεση. Μαζί τους ήταν και ο Θάνος Ανεστόπουλος, ο τραγουδιστής, ο συνθέτης άλλα και ηγετική φιγούρα στα Διάφανα Κρίνα.

Τα δύο συγκροτήματα - αλλά και μόνος του ο Θάνος Ανεστόπουλος - έχουν μελοποιήσει πολλούς ποιητές. Κάποιες από αυτές τις μελοποιήσεις ακούσαμε την Πέμπτη 30 Μαΐου και στο 8Ball Club.

Τα Υπόγεια Ρεύματα επιστρέφοντας στα παλιά τους κομμάτια, ξαναθυμήθηκαν τις τότε επιρροές τους και τις ένωσαν με τις νεότερες. Λόγια που χάθηκαν στο χρόνο ξαναδιαβάστηκαν και παρουσιάστηκαν χωρίς φόβο, «τσαλακωμένα» ενάντια στους ατσαλάκωτους της εποχής μας.

Ο Θάνος Ανεστόπουλος λυρικός, εκφραστικός, έντονα φορτισμένος, αναζήτησε τα αυθεντικά συναισθήματα μέσα από τραγούδια δικά του και άλλων δημιουργών.

Τα Υπόγεια Ρεύματα και ο Θάνος Ανεστόπουλος λοιπόν, στις "Τσαλακωμένες Μέρες" που βιώνουμε, παίξαν μαζί και χώρια σε μια παράσταση που κύριο μέλημα της ήταν να ευαισθητοποιήσει την ελπίδα μας για το αύριο...

photos by: AntiRadio Team

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στην σελίδα μας στο facebook εδώ