Πέτρος Θεοτοκάτος – “Αυτό που καίγεται”: Album release live party - συνέντευξη τύπου

To Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 20:00, σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου καθώς και στο live party που θα ακολουθήσει στο stage του Live Studio (Λεωφ. Δημοκρατίας 246, Άγιοι Ανάργυροι). Ο Πέτρος Θεοτοκάτος με τη μπάντα του παρουσιάζουν στο Live Studio το 7ο άλμπουμ του με τίτλο “αυτό που καίγεται”.

Μετά τους ηλεκτρονικούς “μονόλογους” του 2012 ο Πέτρος μας δίνει ένα ροκ δίσκο αυτή τη φορά γεμάτο κιθάρες, μελωδίες, ρυθμούς μέσα στο ίδιο πάντα πνεύμα ανησυχίας που μας συστήθηκε το 1997.

O 7oς δίσκος του Πέτρου Θεοτοκάτου περιέχει 9 τραγούδια που έγραψε ζωντανά με το κλασικό ροκ τρίο του στο στούντιο. Ακόμη, ένα τραγούδι σε ποίηση του Κώστα Καρυωτάκη και μια ηλεκτρονική μπαλάντα που ερμηνεύει ο Κώστας Παρίσσης (Υπόγεια Ρεύματα).
Οι στίχοι, η μουσική και η παραγωγή είναι του Πέτρου Θεοτοκάτου με τη βοήθεια της μπάντας.

Το άλμπουμ “Aυτό που καίγεται” ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Live Studio με ηχολήπτες τους Νίκο Σπυρόπουλο, Τάκη Σπυρόπουλο, Μάνο Ζεάκη και Θανάση Τσέλο, καθώς και στο στούντιο του Πέτρου.

Έπαιξαν οι: Γιάννης Κόκκινος μπάσο, τύμπανα Oscar Gallore
Μίξεις – mastering: Πέτρος Θεοτοκάτος με τη βοήθεια του Κώστα Παρίσση studio Praxis
Εξώφυλλο: Αγγελική Μαντζούνη.
PR, Communication, Tour Management: Σοφία Κυπριανίδου.

Ο δίσκος κυκλοφορεί από την B­otherSide records σε 150 αριθμημένα βινύλια, μέσα στα οποία υπάρχει και cd με το άλμπουμ και 2 bonus tracks, καθώς και ένα δισέλιδο ένθετο με τους στίχους.

Στο πάρτυ τύμπανα θα παίξει ο Άκης Περδίκης, γνωστός από τις συμμετοχές του σε πολλούς δίσκους της ελληνικής ροκ σκηνής.
Συμμετέχει ο Κώστας Παρίσσης (Υπόγεια Ρεύματα).

Είσοδος ελεύθερη